Hoparlör jak bağlantısı koptu

zorbayahya

Centipat
Daha fazla  
Hoparlörün jakı önce ses açma kısma kutusuna sonra hoparlöre geliyordu. Açma kapama işlemcisi yandı ve oradan itibaren jakı kestim içinden artı eksi olan siyah kırmızı güç kablosu ve turuncu mavi beyaz 3 tane kablo çıktı. Bunların artı eksi bağlanma durumu nasıl olacak? (Not kırmızı kablo ile mavi kablo birleşince mavi kablo yanıyor)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benimde çok bir bilgim yok fakat belki bu video işinize yarayabilir.

Malesef aradığım video bu değil. Youtube'den araştırdım fakat konuyla alakalı bir şey bulamadım. Kendimi tam anlamıyla ifade edebildiğimi sanmıyorum, hata bende. Jak'ın ucu sağlam, gelen 3 kablo anakart ve işlemciden oluşan küçük bir bilgisayarı andırıyor. Çıkış kısmına gelince ikişer adet kablo birleşerek tek kablo oluyor yani çıkış kısmında 4 tane kablo var ikisi birleşerek toplam iki adet çıkış oluşturuyor ve tekini hoparlörün + diğerini - kısmına bağladığımız zaman ses direkt olarak geliyor. Bu kısım arzalı olduğundan ses açma kapamayı deaktif ederek direkt son güç hoparlöre iletmek. Bendeki sıkıntı kırmızı, siyah (+,-) dahil beş kabloyu ikişer olarak bağlanıp hoparlöre giden tekli uclara nasıl bağlamam gerektiği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı