Hoparlör önerisi

Bütçe
3500

taserzetsu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hoparlör bakıyorum. İlk başta soundbar ile kıyaslama yapıyordum fakat Subwoofer'ları olmadığı için ve sağlam bir oyun deneyimi için hoparlörlere yöneldim yine de önerilerinizi bekliyorum. Aşağıda linklerini bırakıyorum. Mikado markasını daha önce hiç duymadım sırf 38W diğerlerinden daha fazla güce sahip diye onu almak iyi fikir olmaz belki ses kalitesi kötüdür. HP'nin tasarımını beğendim sadece. Monitörle aramda 60 cm mesafe var ve oraya konumlandıracağım Bass'ı da masanın altına koyacağım. Sadece oyun amaçlı kullanılacak. 3 hoparlörün de fiyatı birbirine yakın zaten. Bunların haricinde gerçekten ses kalitesine güvendiğiniz varsa onları da önerebilirsiniz.

Ayrıca Sound BlasterX G6 ses kartım mevcut. Soundbar düşünmemin sebebi optik giriş olmasıydı. Çünkü kulaklığımı G6'daki AUX'a, eski ses sistemimi de Optic'e takıyordum ve yazılım üzerinden direkt olarak hoparlör/kulaklık geçişi sağlayabiliyordum. Sanırım şimdi tek AUX girişi olduğu için G6'da değişim esnasında AUX'ları çıkartıp takacağım gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı