Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Mi Stick aygıtımı hoparlörsüz monitörüme takıp kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Var mıdır bir yolu?
Merhaba arkadaşlar, Mi Stick aygıtımı hoparlörsüz monitörüme takıp kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Var mıdır bir yolu?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 26 Temmuz 2023 #2 Takılır elbette hocam.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.922 Çözümler 31 26 Temmuz 2023 #3 Ömer Cem Şimşek dedi: Merhaba arkadaşlar, Mi Stick aygıtımı hoparlörsüz monitörüme takıp kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Var mıdır bir yolu? Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI to aux tarzı aparatlar var. Onlardan alıp harici hoparlör takabilirsin.
Ömer Cem Şimşek dedi: Merhaba arkadaşlar, Mi Stick aygıtımı hoparlörsüz monitörüme takıp kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Var mıdır bir yolu? Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI to aux tarzı aparatlar var. Onlardan alıp harici hoparlör takabilirsin.
Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 Quantum9 dedi: Takılır elbette hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam takılır elbette ama ses yok onu nasıl çözeceğiz?
Quantum9 dedi: Takılır elbette hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam takılır elbette ama ses yok onu nasıl çözeceğiz?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 26 Temmuz 2023 #5 Ömer Cem Şimşek dedi: Hocam takılır elbette ama ses yok onu nasıl çözeceğiz? Genişletmek için tıkla... Hocam harici hoparlör alarak, kablolu veya kablosuz olanlardan.
Ömer Cem Şimşek dedi: Hocam takılır elbette ama ses yok onu nasıl çözeceğiz? Genişletmek için tıkla... Hocam harici hoparlör alarak, kablolu veya kablosuz olanlardan.
Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #6 Quantum9 dedi: Hocam harici hoparlör alarak, kablolu veya kablosuz olanlardan. Genişletmek için tıkla... Monitöre nasıl takacağım o hoparlörü kopkeliekmek dedi: Hocam HDMI to aux tarzı aparatlar var. Onlardan alıp harici hoparlör takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız o dediğiniz şeyin satıldığı bulamadım ben
Quantum9 dedi: Hocam harici hoparlör alarak, kablolu veya kablosuz olanlardan. Genişletmek için tıkla... Monitöre nasıl takacağım o hoparlörü kopkeliekmek dedi: Hocam HDMI to aux tarzı aparatlar var. Onlardan alıp harici hoparlör takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız o dediğiniz şeyin satıldığı bulamadım ben
Gunruy Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 41 Çözümler 2 26 Temmuz 2023 #7 HDMI bağlantısını AUX ve HDMI olarak ayıran görüntü kartı edinirseniz bir sorun kalmayacaktır. Cihaza hakim değilim ama Bluetooth desteği var ise Bluetooth'a sahip bir hoparlör ile de bu sorun çözülebilir.
HDMI bağlantısını AUX ve HDMI olarak ayıran görüntü kartı edinirseniz bir sorun kalmayacaktır. Cihaza hakim değilim ama Bluetooth desteği var ise Bluetooth'a sahip bir hoparlör ile de bu sorun çözülebilir.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 26 Temmuz 2023 #8 Ömer Cem Şimşek dedi: Monitöre nasıl takacağım o hoparlörü Hocam link atar mısınız o dediğiniz şeyin satıldığı bulamadım ben Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu çözüm sorun yaratır. Stick blutooth desteklı. Kablosuz hoparlör alın bakın keyfinize, her şeye bağlayabilirsiniz.
Ömer Cem Şimşek dedi: Monitöre nasıl takacağım o hoparlörü Hocam link atar mısınız o dediğiniz şeyin satıldığı bulamadım ben Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu çözüm sorun yaratır. Stick blutooth desteklı. Kablosuz hoparlör alın bakın keyfinize, her şeye bağlayabilirsiniz.
Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #9 Quantum9 dedi: Hocam kablolu çözüm sorun yaratır. Stick blutooth desteklı. Kablosuz hoparlör alın bakın keyfinize, her şeye bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... telefonu bluetooth hoparlör haline getirebilir miyiz?
Quantum9 dedi: Hocam kablolu çözüm sorun yaratır. Stick blutooth desteklı. Kablosuz hoparlör alın bakın keyfinize, her şeye bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... telefonu bluetooth hoparlör haline getirebilir miyiz?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 26 Temmuz 2023 #10 Ömer Cem Şimşek dedi: telefonu bluetooth hoparlör haline getirebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Mümkün evet, telefon modeline bağlı.
Ömer Cem Şimşek dedi: telefonu bluetooth hoparlör haline getirebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Mümkün evet, telefon modeline bağlı.