Merhaba, bilgisayarımın yanı açıktı. Bilgisayarın yanındaki kapağı kapattım bilgisayarı tekrar açtım sesler gelmiyor artık neden olabilir? Kablolara değmiş olabilir mi?
Her şey olmuş olabilir. Bilgisayarınızın yanı açıktı derken yan kapağı mı açıktı? Yanındaki kapaktan kastınız nedir? Aygıt Yöneticisi'nde ses aygıtınızın durumu nedir ?
Her şey olmuş olabilir. Bilgisayarınızın yanı açıktı derken yan kapağı mı açıktı? Yanındaki kapaktan kastınız nedir? Aygıt Yöneticisi'nde ses aygıtınızın durumu nedir ?
Evet yan kapağı açıktı. Yeni topladım bilgisayarı. Çalışıyordu normalde yanındaki kapağı kapattıktan sonra açtım baktım ki ses gelmiyor fakat cızırtı geliyor. Aygıt yöneticisinde bir sorun gözükmüyor yani ünlem işareti falan. Güncellemiştim hepsini. Hepsi düzgün çalışıyor olarak gösteriyor.
Evet cızırtı hoparlörden geliyor. Tam cızırtı değil aslında ses vermeye hazır gibi böyle. Kasada 6 tane ses çıkış yeri vardı bir kaç video izledim gerekli yerlere takmıştım zaten dediğim gibi çalışıyordu hiç ellemedim oralara. Sistem özelliklerim; Asus maxımus rıı ranger, Gtx 760, İ7 4790K.
Güncelleme; Şimdi oyuna girdim sesler geldi fakat masaüstünde herhangi bir müzik olsun veya ses olsun çıkmıyor video izlediğimde mesela ses gelmiyor.