porwix Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 144 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Bunu normalde stereo karışımı adlı bir aygıt ile yapabiliyordum. Ama o bende gözükmüyor. Bunu tamamen ücretsiz bir uygulama ile yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı önerirsiniz?
Bunu normalde stereo karışımı adlı bir aygıt ile yapabiliyordum. Ama o bende gözükmüyor. Bunu tamamen ücretsiz bir uygulama ile yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı önerirsiniz?
EgemenCaliskan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 CABLE Input
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 24 Ağustos 2024 #3 Bilgisayar kullanıyorsan ayarlardan yapabilirisin. Mobil için: Voice Recorder - Apps on Google Play
porwix Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 144 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 822713 dedi: Bilgisayar kullanıyorsan ayarlardan yapabilirisin. Mobil için: Voice Recorder - Apps on Google Play Genişletmek için tıkla... Olmuyor işte bilgisayarda.
822713 dedi: Bilgisayar kullanıyorsan ayarlardan yapabilirisin. Mobil için: Voice Recorder - Apps on Google Play Genişletmek için tıkla... Olmuyor işte bilgisayarda.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 24 Ağustos 2024 #5 porwix dedi: Olmuyor işte bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Benim de bir ara hoparlörden çıkan sesi kaydetmem gerekmişti bu videoyla yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
porwix dedi: Olmuyor işte bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Benim de bir ara hoparlörden çıkan sesi kaydetmem gerekmişti bu videoyla yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 24 Ağustos 2024 #6 Hoparlör sesini mikrofona vermek mi? Mikrofondan ses çıkmaz ki. Mikrofon sadece ses alır.