sPe3d_oN. Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 24 12 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar hoparlörümde ki şu şey nedir?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 12 Nisan 2020 #2 Dekoratif bir şey gibi geldi bana ama bilemedim. Artı 0 Eksi
KS KS sPe3d_oN. Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 24 12 Nisan 2020 #3 Bogazitchy dedi: Dekoratif bir şey gibi geldi bana ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi ama emin olmak için sordum bass falan gelince sabit duruyor. Artı 0 Eksi
Bogazitchy dedi: Dekoratif bir şey gibi geldi bana ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi ama emin olmak için sordum bass falan gelince sabit duruyor.
A amuslim Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 30 12 Nisan 2020 #4 Ona tweeter deniyor (twitır) tiz sesleri iletmek için kullanılan bir üründür. Artı 0 Eksi
Furkan UYAR Kilopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #5 Yok be ne Tweeter'i bu urunde dekoratif gibi duruyor gercek markali kalite birseyde pasif radyator olarak gecer kabin basincini kullanarak bas sesini arttirmaya yarar. Artı 0 Eksi
Yok be ne Tweeter'i bu urunde dekoratif gibi duruyor gercek markali kalite birseyde pasif radyator olarak gecer kabin basincini kullanarak bas sesini arttirmaya yarar.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Nisan 2020 #6 Normalde yukarıda bahsedilen şeyler olabilir diye düşündüm ve sonra markasını gördüm. Böyle bir üründe onların kullanıldığını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Normalde yukarıda bahsedilen şeyler olabilir diye düşündüm ve sonra markasını gördüm. Böyle bir üründe onların kullanıldığını düşünmüyorum.
KS KS sPe3d_oN. Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 24 12 Nisan 2020 #7 Mithat Berhan dedi: Normalde yukarıda bahsedilen şeyler olabilir diye düşündüm ve sonra markasını gördüm. Böyle bir üründe onların kullanıldığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da süs gibi geldi zaten Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Normalde yukarıda bahsedilen şeyler olabilir diye düşündüm ve sonra markasını gördüm. Böyle bir üründe onların kullanıldığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da süs gibi geldi zaten
Umut90s Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 478 Yer Eskişehir 12 Nisan 2020 #8 Süse benziyor. Artı 0 Eksi
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 12 Nisan 2020 #9 Süs amaçlı kullanılan yani hoparlöre görsellik katması için kullanılan bir parça gibi. Artı 0 Eksi
KS KS sPe3d_oN. Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 24 12 Nisan 2020 #10 Silinen üye dedi: Süse benziyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum 60 TL'lik hoparlör için. BlackGRY dedi: Süs amaçlı kullanılan yani hoparlöre görsellik katması için kullanılan bir parça gibi. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Süse benziyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum 60 TL'lik hoparlör için. BlackGRY dedi: Süs amaçlı kullanılan yani hoparlöre görsellik katması için kullanılan bir parça gibi. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum.