Dİyaframdaki bu tarz bir delik bas kalitesini ciddi derecede etkileyecektir. Eğer bir subwoofer ile kullanmıyorsanız fark edilir bir değişiklik olacaktır.Merhaba fotoğrafta görüldüğü üzere hoparlorun bakır yerinde küçük bir delik var. Uzun yıllar beni idare eder mi? Şu an seste bir değişiklik yok ama ileride bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2324454
Kağıt bant yapıştır. Bir şey olmaz ondan.Merhaba fotoğrafta görüldüğü üzere hoparlorun bakır yerinde küçük bir delik var. Uzun yıllar beni idare eder mi? Şu an seste bir değişiklik yok ama ileride bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2324454
Evet. Kaliteli bir kağıt bantı kesin çok büyük olmayacak şekilde. deliği iyice örtün. Maksat oradan hava kaçmaması.Kağıt bant yapıştır. Bir şey olmaz ondan.
Logitech z533 hoparlorüDİyaframdaki bu tarz bir delik bas kalitesini ciddi derecede etkileyecektir. Eğer bir subwoofer ile kullanmıyorsanız fark edilir bir değişiklik olacaktır.
İnternetten baktığım kadarıyla ses sisteminiz subwoofer içeriyor. Çok fark yaratacağını düşünmüyorum. Hocalarımın dediği gibi basit yöntemlerle çözebilirsiniz.Logitech z533 hoparlorü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.