Jett Sarı Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar tasarımla uğraşıyorum bir tane arkadaş bana bu siteyi attı kullan diye linke tıklamadım. Bilgisi olan var mıdır? Sakıncalı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Arkadaşlar tasarımla uğraşıyorum bir tane arkadaş bana bu siteyi attı kullan diye linke tıklamadım. Bilgisi olan var mıdır? Sakıncalı mıdır?
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Ağustos 2022 #2 Kesinlikle güvenilir değil, sitenin sertifikası bile yok.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Girmekte sakınca yok.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 563575 dedi: Kesinlikle güvenilir değil, sitenin sertifikası bile yok. Genişletmek için tıkla... Sertifikası olunca güvenli oluyor diye bir şey yok. Sertifikası olup insanları dolandıran yüzlerce site var.
563575 dedi: Kesinlikle güvenilir değil, sitenin sertifikası bile yok. Genişletmek için tıkla... Sertifikası olunca güvenli oluyor diye bir şey yok. Sertifikası olup insanları dolandıran yüzlerce site var.
AhmetCakir12 Zeptopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 Güvenilir hocam normal büyümekte olan bir forum tavsite ederim güzel bi forum
dawu Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 18 Ağustos 2022 #6 Jett Sarı dedi: Arkadaşlar tasarımla uğraşıyorum bir tane arkadaş bana bu siteyi attı kullan diye linke tıklamadım. Bilgisi olan var mıdır? Sakıncalı mıdır? Genişletmek için tıkla... Merhaba, forum sitemizde herhangi şüpheli, tehdit gerektiren şeyler bulunmamaktadır. Sitemiz sizden kimlik bilgilerinizi ve kişisel, özel bilgilerinizi istemez. Ayrıca sitemizde SSL Sertifikası bulunmaktadır.
Jett Sarı dedi: Arkadaşlar tasarımla uğraşıyorum bir tane arkadaş bana bu siteyi attı kullan diye linke tıklamadım. Bilgisi olan var mıdır? Sakıncalı mıdır? Genişletmek için tıkla... Merhaba, forum sitemizde herhangi şüpheli, tehdit gerektiren şeyler bulunmamaktadır. Sitemiz sizden kimlik bilgilerinizi ve kişisel, özel bilgilerinizi istemez. Ayrıca sitemizde SSL Sertifikası bulunmaktadır.