U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Mayıs 2021 #11 leanbeefpatty dedi: Şu an herkes yok diyor galiba sistem kaynaklı. Kalkmış olabilir. Yok ben de gözüküyormuş. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hayır var. Ben 20TL'lik aldım. EF DIGITAL yazın, eğer çıkmıyorsa Hopi'nin tüm verilerini silip baştan yükleyin.
leanbeefpatty dedi: Şu an herkes yok diyor galiba sistem kaynaklı. Kalkmış olabilir. Yok ben de gözüküyormuş. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hayır var. Ben 20TL'lik aldım. EF DIGITAL yazın, eğer çıkmıyorsa Hopi'nin tüm verilerini silip baştan yükleyin.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 12 Mayıs 2021 #12 unknownpeople3 dedi: Hayır var. Ben 20TL'lik aldım. Ef digital yazın, eğer çıkmıyorsa Hopi'nin tüm verilerini silip baştan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bende de gözüküyor zaten hocam iyi misiniz?
unknownpeople3 dedi: Hayır var. Ben 20TL'lik aldım. Ef digital yazın, eğer çıkmıyorsa Hopi'nin tüm verilerini silip baştan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bende de gözüküyor zaten hocam iyi misiniz?
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Mayıs 2021 #13 leanbeefpatty dedi: Bende de gözüküyor zaten hocam iyi misiniz? Genişletmek için tıkla... " Herkes yok diyor " demişsiniz. Onun için yazdım. Olmayan arkadaşlarda uygulasın diye.
leanbeefpatty dedi: Bende de gözüküyor zaten hocam iyi misiniz? Genişletmek için tıkla... " Herkes yok diyor " demişsiniz. Onun için yazdım. Olmayan arkadaşlarda uygulasın diye.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 12 Mayıs 2021 #14 st_140523 dedi: Hocam niye perDigitalde harcamıyorsunuz. 10 paracığa 10 TL stem kod. Genişletmek için tıkla... Hocam kimlik istiyor.
st_140523 dedi: Hocam niye perDigitalde harcamıyorsunuz. 10 paracığa 10 TL stem kod. Genişletmek için tıkla... Hocam kimlik istiyor.