Steam Horizon Forbidden West Complete Edition Etail'de 1185 TL

Corizeo

Decapat
Makaleler
1
Etail'de oyun şu anda indirimde, üstüne bir de "forbid10" kodu kullanınca oyun 1185 TL'ye geliyor. Steam keyi olarak veriliyor. Ayrıca TL ile alındığı için ekstra bir dolar komisyonu da yok.

Etail resmi bir key distribütor sitesidir, keyleri direkt yayıncı/publisher şirketten alır o yüzden güvenilirdir. Gri market siteleri gibi değil. Daha detaylı bilgi rehberimde mevcut:

Rehber:

Link: https://etail.com.tr/horizon-forbidden-west-complete-edition-19

Son düzenleme:

600-700 TL olana kadar alınmaz acele etmeyin bende ilk oyunu keyifle oynadım ama emin olun daha düşecektir.

Merhaba acaba aktivasyon kodunu kaç saat içinde teslim ettiler? Benimkinde hala bekliyor da.

Merhaba acaba aktivasyon kodunu kaç saat içinde teslim ettiler? Benimkinde hala bekliyor da.
Ben oyunu siteden ön sipariş vermiştim, çıkış gününden 2-3 gün önce teslim etmişlerdi o yüzden tam bilemiyorum çıkış sonrasında ne kadar sürüyor satın alımlarda. Genelde başka oyunlar aldığımda hemen geliyordu.

Discord serverlarına gidip sipariş numaranızı verip sorabilirsiniz diye biliyorum kodun durumunu, şikayet ve öneriler kanalından. Ya da direkt support@etail.market email adresine sipariş numaranızla beraber mail atabilirsiniz sormak için diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…