Steam Horizon Forbidden West Complete Edition Etail'de 1185 TL

Süreyya hanımın muhteşem indirimi. Tavsiye etmiyorum bu fiyata.

Süreyya hanımın muhteşem indirimi.
2000 TL'den 1185'e inmiş neredeyse yarı yarıya, nasıl Süreyya hanımın muhteşem değişimi oluyor acaba

Ülkemin insanları hala fiyatların böyle olmasına alışamadı, bir öğün yemek 300-400 TL, 2 saatlik sinema bileti de aynı şekilde 300-400 TL, 1 saatlik bowling 150-200 TL. 60+ saatlik oyun 1200 TL olunca çok büyük sıkıntı ama

Haklısınız ama değmez demiyoruz zaten verilmez diyoruz oyun iyi bir oyun ben 600 TL civarı olana kadar almam acelemde yok zaten bir şekilde %60 %70 indirimleri görecek bu oyun o zaman alınır oynanır diyorum.

Lokal fiyatların kalktığı Playstation'ın kendi platformunda bile 1000'e yakınken PCde daha uygun fiyatlara beklemek gerekiyor. Ama RDR2 veya birçok AAA indirim dönemlerinde 400-500'e bulunuyor. Herşeyi normalleştirdiğimiz gibi bunuda normalleştirmeyelim, bizim bulunduğumuz bölge fiyatlandırması nasıl Koreden yüksek olabilir bunu açıklayabilir misin ?

Açıp bir bak biz Amerika ile aynı baz fiyata sahibiz şuan ve bu normal değil. Yurt dışında 60 dolarlık oyun 70 dolar olduğunda adamlar bilinçli tüketici olduğundan dolayı buna tepki gösteriyor, bizse daha baz fiyatlarda bile bize göre ayarlanmazken satın alarak neye destek olacağız haksız fiyatlandırmayamı ?

Not olarakta Steam'i 17 yıldır kullanıyorum, Bini aşkın oyun var hesabımda, yiğidin hakkını vermek lazım ama Saçmalığada DUR demek gerekiyor.

@Emre.bey Hayatım SteamDB ve Steam'de geçiyor zaten, açıp bak demeniz çok komik Etail'de ana fiyatı oyunun 1650 TL, yani 50 dolar civarında (normalde 60 dolar), üstüne indirim var 1317 TL'ye düşüyor, onun da üstüne forbid10 kodu ile %10 indirim daha geliyor ve 1185 TL'ye düşüyor (Yaklaşık 36 dolar). Oyun şu anda Steam'de 1600 TL (47 dolar) %20 indirimli hali.

Konu da Steam'deki fiyatı değil Etail'deki fiyatı ve indirimi ile alakalı, gelip burada Steam'de PlayStation yerel fiyatlandırma yapmıyor ile ilgili paragraf yazmanızı ve tepki göstermeniz manasız.

Sizin attığınız linkteki oyun Complete Edition değil bir de, sadece ana oyun. Etail'de ve Steam'de satılan Complete Edition. Bu sürüm kendi platformunda 1750 TL. Yani Etail'de ana fiyatı kendi platformundakine göre daha ucuz.

Ayrıca PlayStation God of War Rangarök ile az da olsa yerel fiyatlandırma yapmaya başladı gibi, ilerisi için bu şekilde devam edebilir. God of War Rangarök bizde 50 dolar (Yaklaşık 1650 TL), globalde 60 dolar Steam'de. Zaten TL fiyatı da 1500 TL Epic'de, kendi platformunda da 2000 TL.

Son düzenleme:

Katılıyorum indirim döneminde zaten ilerleyen zamanlarda 600 TL civarına düşecektir o zaman alınır onun dışında benim için alınabilir değil bu oyunun 1.oyununa aşık olan biri olarak söylüyorum bunu.

@Corizeo Tamam tek bir şey sorucam, aldığınıza dair ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz bu oyunu ?
Alıp almamam neyi değiştiriyor acaba?

@Kaan Öner İllaki daha da düşecektir zaten ama oyun PC'ye çıkalı 3 ay oluyor daha o yüzden Etail'de bu denli bir fiyat görünce paylaşmak istedim. Eğer sizin bütçenize uymuyorsa veya gönlünüze sinmiyorsa zaten daha fazla indirim beklemek en mantıklısı. Ben yine de bu fiyattayken Etail'de paylaşmak istedim almak isteyen olursa diye ki bu konuda bile alıp buraya yazan 2 kişi var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…