Steam Horizon Forbidden West Complete Edition Etail'de 1185 TL

Hocam ne uygunu eskiden haftada 3-4 kere dışarıdan yemek yerdim şimdi garnitür dolu zurna olmuş 150-200 TL her şeyi geçtim oyuna 1000 TL üstü vermek akıl karı değil bu devirde Max 500-600 verilir şahsen 600 TL gözden çıkarırım ben ama 1200 TL verilmez bakın değmez demiyorum verilmez diyorum biraz daha zaman geçsin zaten istenilen seviyeye düşecektir.

Lokal fiyatların kalktığı Playstation'ın kendi platformunda bile 1000'e yakınken PCde daha uygun fiyatlara beklemek gerekiyor.
Playstation Store'u bir fiyat endeksi olarak almak doğru değil. Çünkü PS Store'un Türkiye tarafını o kadar baştan savma yönetiyorlar ki Gold Edition 600TL'yken Standart Edition'ın 1100TL olması, aynı serinin 5. oyunu 800TL'yken daha ön sipariş sürecinde olan 6. oyununun 500TL olması gibi saçmalıklarla dolu bir pazardan bahsediyoruz.

Onu da geçtim, arkadaşın attığı ve "1000 TL'ye yakın" dediği sürüm zaten ilk çıkan sürümü, Complete Edition değil. Complete Edition 1750 TL ana fiyatı PlayStation'da, Etail'de ana fiyatı 1650 TL, daha ucuz zaten PC'de.

Olması gereken sürüm bu: Horizon Forbidden West™ Complete Edition

Konu alakasız yerlere geldi maalesef, cidden sıkıldım artık şu konulardan. İsteyen, farkında olmayan insanlar yararlansın diye paylaşım yapmaya çalışıyorum fakat konu dönüp dolaşıp hep buralara geliyor.

Son düzenleme:
Yorum yaparken lütfen diğer insanlara hakaret boyutuna girecek cümle ve kelimelerden kaçının. Düşüncenize saygı duyuyorum, fakat oyunlara 1000 tl üstü para veren insanlara ''akılsızlar'' demeye varıyor kurduğunuz cümle. Bir iş sahibiyim ve asgari ücretin biraz üstünde para kazanıyorum, önüme gelen her oyunu alacak durumum olmamakla birlikte bir oyunu sevdiysem 1000 değil 2000 tl de veriyorum. Fakat çok istediğim bir oyun değilse ya indirim bekliyorum ya da key sitelerinden daha uyguna almaya çalışıyorum. Önceden oyunlar 100-200 lira civarındayken ona da pahalı deniliyordu, çünkü herşey ona göre endeksliydi. Asgari ücrete gelen son zamndan yani 17500 tl olmamasından öncesini düşünün, 3-4 bin tl maaşlar alınıyordu, o maaşlara görede 100-200 lira çoktu. Dediğim gibi düşüncenize saygı duyuyorum, çalışmayan bir insan için rakamlar yüksek. Fakat dediğiniz gibi eğer bu oyun özelinde konuşacak olursak fiyatın 600-700 bandına inmesi beklenebilir.

Ağzınıza sağlık .d
Muadilleriyle kıyaslayarak uygun diyorum, yoksa sizin dediğiniz mantıkla düşünürsek zaten uygun denebilecek bir şey yok ki. Bir de eskiyle kıyaslamayı bırakmak lazım artık kapandı o devir. Günümüzdeki şeyleri günümüzdeki başka şeylerle kıyaslamak daha doğru olur. Bir de burda verilir-verilmez olayı tamamen kişisel bir şey, tıpkı değip değmeyeceği konusunda olduğu gibi. Değeceğini düşünüp verilmez demeniz ironik olmuş biraz bence, sonuçta bir şeyi satın alıp almayacağımıza karar verirken değer mi değmez mi mantığıyla düşünüp sonuca varıyoruz. Ben kendim mesela her ay bir miktar parayı oyunlar için kenara atarım, belli bir miktarı geçtiğinde ve indirim dönemleri başladığında değeceğini düşündüğüm oyuna verir alırım direkt. Ne kadar olduğuna çok takılmam. Oyun vardır 20 TL'ye bile değmeyeceğini düşünürsün oyun vardır 2000 bile verilir dersin tamamen kişiye bağlı. Bu oyun için de sizin gibi beklemeyi sorun etmeyecek kişiler daha uygun bir fiyat bandına inmesini bekleyebilirler ama her yönden ilk oyununun üstüne eklemiş böyle bir oyunu çıktığından beri oynamak isteyen benim gibi kişiler için de şu günlerde gayet makul bir fiyata geliyor.

Ben Series X ile Gamepass kullanıyorum. Mecburen bir oyun alacaksam orijinal alıyorum.

Ama PC kullanıcısı olsam hayatta para vermezdim. Burada korsan övmüyorum ve saçma sapan yerlerden bilmeden indirebileceğiniz virüslere dikkat etmeniz gerek.

Ama eğer doğru yerlerden doğru şeyleri indirmeyi biliyorsanız, online olmayan hiçbir yapıma para vermek durumunda kalmazsınız.

Ayrıca ben de düşen fiyatlar ile ilgili konular açıyorum. Konu için teşekkürler.

Ben tekrar ediyorum verilmez demedim ben vermem dedim 600 TL olacak bu oyun zaten maksimum 6-7 ay sonra o zaman alırım tabii benim 600 TL beklemem oyunun 1.2K etmeyeceğini göstermez fazladar bir sürü param olsa tartışmam bile direkt alırım ama benim şahsi fikrim bu devirde ilk çıkan oyuna bir anda 2K verilmez bekle 1 yıl sonra yarı fiyatından daha da uyguna al oyna. Yukarıda biri hakaret etmiş demiş ama sanırım bir oyuna 2K veren enayi olmaz verebilir bende funko pop koleksiyonun yapıyorum yığınla para harcadım o zaman herkes sevdiği şeyi yapınca enayi olur bu bakışta yanlış iyi sosyaller.

Benim yorumum için diyorsanız herhangi bir hakaret etmedim hocam, yorumumu okursanız anlarsınız. Bu yorumunuzda yazdıklarınıza katılıyorum zaten üstteki yorumdada aynısını söyledim. Fakat sizin önceki yorumunuzda farklı cümleler vardı olabilir, tam ifade edememişsinizdir. Misal ben ubisoft oyunlarına güvenmiyorum, ne ön sipariş veririm ne de çıkar çıkmaz satın alırım, dediğiniz gibi bir süre sonra oyunlar zaten ucuzluyor ucuzlayacakta zaman geçtikce eskidikleri için. Zaten bir oyuna para verip aldıktan sonra o oyunu bitirmem aylarımı alıyor, çünkü hergün her saat oyun oynama fırsatım yok çalıştığımdan dolayı. Hem de sindire sindire oynuyorum, bu vakit içerisinde de dediğiniz gibi fiyatlarda düşüş oluyor. Ama çok beklediğim sevdiğim bir oyun olursa 1000 de veririm 2000 de. Onu anlatmak istedim.

Hocam akılsızlar değil vurdum duymaz diyelim ona kimseye hakaret edecek kadar küçülmem siz içinizi ferah tutun demek istediğim aslında çok açık parası olan zaten indirim bile kovalamaz şahsi fikrimi belirttim ben sevsem bile o paraları vermem 1 yıl sonra çok uyguna alırım acelem yok illa ilk çıkınca oynayacağım diye bir zorunlulukta biraz da bu karakter meselesi bazıları harcar bakmaz bile çok parası olmadığı halde bazıları da bekler acelem yok der güzel bir indirimde değerlendirir. Aşağıda yazdım ben 2K veren enayi falan olmaz zaten parası olan bir adama neden 2K verdin diyemezsin çünkü o parayı o kazanıyor sen kazanmıyorsun o yüzden herkes dilediği gibi alsın dilediği gibi değerlendirsin

Size demedim hakaret etmişim gibi bir algı oluşmasın kesinlikle öyle bir niyetim yok hiçbir zamanda olamaz her insanın sevsin sevmesin karşısındakine saygı duymak zorundadır rules rules rules

Bir problem yok hocam yorumunuz biraz o yönde olduğu için belirttim ben sadece, yoksa size bir ithamda bulunmadım. Malum artık yarın ne olacağını bilmediğimiz için bir indirim görünce acaba şimdi almazsam yarın daha da zamlanır mı diye düşünüyoruz. Bunun en güzel örneği RDR2 misal, 98 liraya steamden aldığımız oyun şuan 600 küsur lira oda indirim döneminde olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…