Herkese merhaba.
Oyunu yaklaşık 40 saattir oynuyorum. Hikaye kısmında henüz başlarda ya da biraz daha ilerisindeyim. Elimden geldiğince her yan görevi yapmaya ve gittiğim yerleri tamamen gezmeye çalışıyorum. Genel anlamda oyunu beğendim ama özellikle grafikleri çok hoşuma gitti.
1920x1080p çözünürlükte DLSS kalite ile oynuyorum diğer ayarlar genel olarak yüksekte detaylı isteyen olursa paylaşırım.
Birkaç ekran görüntüsü paylaşmak istedim özellikle sinematiklerde aldığım görüntüler gayet tatmin edici.
Ara sahnelerin bir iki dosya silmeden önce 30 FPS olması ve 20 kişilik kalabalık mekanlarda oyunun sapıtması vb. oyunun sanki DLSS ve fg hiç açık değilmiş gibi davranması falan.
Ara sahnelerin bir iki dosya silmeden önce 30 FPS olması ve 20 kişilik kalabalık mekanlarda oyunun sapıtması vb. oyunun sanki DLSS ve fg hiç açık değilmiş gibi davranması falan.
Evet bu konuda hak veriyorum 4K 60 FPS oynadım dls sayesinde ama bazen çok alakasız yerler FPS 20-30 filan oluyordu ama yine de hikaye ve oynanış oalrak çok eğlendiğim bir oyun oldu.
Evet bu konuda hak veriyorum 4K 60 FPS oynadım dls sayesinde ama bazen çok alakasız yerler FPS 20-30 filan oluyordu ama yine de hikaye ve oynanış oalrak çok eğlendiğim bir oyun oldu.