Horizon forbidden West Complete Edition fantastik grafikler

Linç yiyebilirim belki ama o kadar da iyi değil grafikler. Oyunun optimizasyon sorunları da cabası.
1080p DLSS ile daha nasıl bir grafik beklenebilir ki ben şahsen çok beğendim. Oyunun hataları vardır elbet günümüzde kusursuz bir oyun varmı ki? Ama saygı duyarım herkesin beklentisi, bakış açısı farklıdır herkes beğenmek zorunda değil

O biraz ilginç olmuş ama bende dls açıktı belki de o sebeple rahat oynayabildim.

DLSS ve fg açıkken bile çok ciddi FPS düşüşleri mevcut oyun bazen çalışmıyor gibi davranıyor bu teknolojiler özellikle ara sahnelerde ve kalabalık ortamlarda. DLC'deki FPS sorunlarını söylemiyorum bile.

Hocam grafikler güzel çicekler böcekler çimler falan fakat iç mekanlardaki taş ve metaller 480p gözüküyor.

Son düzenleme:
Ara sahnede SS aldım şimdi sende ki gibi FPS düşüşü yok bende gayet akıcı ve grafiklerde çok iyi dostum. İç mekan olarakta grafikte bir düşüş gözlemlemedim. Bilmiyorum sende nasıl anlamadım.

@Matany oyunda kullandığım grafik ayarlarını atıyorum hocam bir iki ayarı düşürerek oyunu tamamen akıcı ve görsel olarak gayet tatmin edici şekilde oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-15 033351.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2024-08-15 033456.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_0002.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_0003.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-08-15 034120.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 41
  • Ekran görüntüsü 2024-08-15 034202.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2024-08-15 034230.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Ara sahnede SS aldım şimdi sende ki gibi FPS düşüşü yok bende gayet akıcı ve grafiklerde çok iyi dostum. İç mekan olarak da grafikte bir düşüş gözlemlemedim. Bilmiyorum sende nasıl anlamadım.

Spoiler vermeden görev ismini veriyorum sadece toplantı adlı göreve gittiğimde başladı bende bu sorun o zaman NVIDIA Frame Generation açıktı ona rağmen 20-30 fpsti o ara sahnede. Sonra Reddit'te NVIDIA Frame Generation açınca otomatik açılan reflexin bu soruna sebep verdiğini söyleyenler vardı bende AMD Frame Generation açıp reflexi kapatıp ve oyun dosyasından 2 adet dosya silerek sorunu çözdüm gibi bir nevi ana oyunda çok fazla olmadı ama oldu yine ( bu arada kullandığım ayarlar bunlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
+Frame Generation açık şekilde) fakat asıl sorun DLC'de başlıyor DLSS ve Frame Generation açıkken bile 50-60 FPS'lere kadar düştüğü oluyor her zaman olmasa da oluyor yani gezerken falan. Çoğu zaman yerleşim yerlerinde.

Doğrudur bende de olduğu için bir iki ayarı kısma yoluna gittim zaten ama görüntüde fazla bir kaybım olmadı belki hiç olmadı bilmiyorum bu FPS düşüşü veya kasma gibi durumları yaşamıyorum artık. DLC henüz oynamadık bakacağız

İnan bana aynı (toplantı) yerde aynı sorunu yaşadım ama yapacak bir şey yoktu 25FPS ile izledim sahneyi.

Bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum, çünkü oynanışı ve grafikleri çok güzel. Vuruş hissi falan çok güzel.

Bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum, çünkü oynanışı ve grafikleri çok güzel. Vuruş hissi falan çok güzel.
PS oyunlarının hikayeleri doyurucu oluyor film tadında diyebiliriz. Mesela God of War, Uncharted: Legacy of Thieves, Last of Us Part 1, Horizon Forbidden West hikayeleri film tadında.

Dünyanın en sıkıcı oyunlardan birisi. İlk oyunu sıkıcıydı bu da ondan farksız. Hani devam oyunu ya bir gelişme bekliyorsun ama yok. İlk oyunun üzerine grafikler dışında koydukları bir şey yok. Sırf bitirmek için oynuyorum 40 saattir, ne zaman bitecek orası da muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…