Horizon Zero Dawn 109 TL'ye alınır mı?

Zamanında PS4 de bedava verilmişti fena değildi şu an PC'ye geçtim tekrar almak ile almamak arasındayken ama onun yerine Cyberpunk 2077 RDR 2 Elden Ring Witcher 3 Don't Starve Together aldım god of warda çok kaliteli.

Zamanında PS4 de bedava verilmişti fena değildi şu an PC'ye geçtim tekrar almak ile almamak arasındayken ama onun yerine Cyberpunk 2077 RDR 2 Elden Ring Witcher 3 Don't Starve Together aldım god of warda çok kaliteli.
Ne zaman beleş verildi? Kaç yıldır PS kullaniyorum. Hiç karşılaşmadım beleşe oyun verildiğine.

Ne zaman beleş verildi? Kaç yıldır PS kullanıyorum. Hiç karşılaşmadım beleşe oyun verildiğine.

Pandemide Uncharted Collection Subnautica ratchet and clanck enter the dungeon filanda verildi kanıt atayım bekle.

Ne zaman beleş verildi? Kaç yıldır PS kullanıyorum. Hiç karşılaşmadım beleşe oyun verildiğine.

:/ Keşke bende haberim olup alabilseydim. Sevdiğim oyunlardan biri, şuan ps4 de 100tl. Alsam mı bilmiyorum. Sen oynamissindir. Almalimiyim?

Evette yakın da Ps5'e geçmeyi düşünüyorum. Ps4 kütüphanemi ps5'e taşıyabilir miyim onu bilmiyorum.
PS5'te geriye uyumluluk olduğu için PS4 kütüphaneni PS5'e taşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…