Az sonra alacaktım, resmen şaka gibi. Şansım yok anlaşılan, yapacak bir şey yok. Epic'den de almak istemiyorum nedense, Steam'den pahalı bir fiyat biçilmesi de yeterli bir sebep idi. Sağlık olsun
275'e düştü sandım fiyatı birden. AAA bir oyun değil mi Horizon Zero Dawn? 275 TL de fena değil gibi duruyor. 77 TL'den açmaları iyiymiş alanlara güzel bir fırsat olmuştur
Az sonra alacaktım, resmen şaka gibi. Şansım yok anlaşılan, yapacak bir şey yok. Epic'den de almak istemiyorum nedense, Steam'den pahalı bir fiyat biçilmesi de yeterli bir sebep idi. Sağlık olsun
275'e düştü sandım fiyatı birden. AAA bir oyun değil mi Horizon Zero Dawn? 275 TL de fena değil gibi duruyor. 77 TL'den açmaları iyiymiş alanlara güzel bir fırsat olmuştur
Kaç senelik oyuna da 275 TL fiyat biçmezsin ya. PC'de 60 FPS deneyim etmek için almayı düşünüyordum ama alınacak gibi değil ne yazık ki. Bu arada 275 TL'ye de değecek bir oyun değil almayı düşünen arkadaşlar için söyleyeyim.
Detroit Become Human da PS4 oyunu olunca f/p olarak muhteşem gelmişti PC için. Bu oyunu pek bilmiyorum da çok eskiyse normaldir yani 100-150 TL daha uygun olurmuş 275 yerine.
Dış ülkelerdeki insanlar biraz sömürdüğü için arttırmışlar.
Ülkeye göre fiyatlandırma mantıklı ama çok uygun ve ucuz olması bizim için iyi ama şirketleri de düşünmek gerek emek var çünkü.
Oyunun hak ettiği fiyat bu olmayabilir ama yinede ucuza alan aldı.
Dış ülkelerdeki insanlar biraz sömürdüğü için arttırmışlar.
Ülkeye göre fiyatlandırma mantıklı ama çok uygun ve ucuz olması bizim için iyi ama şirketleri de düşünmek gerek emek var çünkü.
Oyunun hak ettiği fiyat bu olmayabilir ama yinede ucuza alan aldı.
Tek bizim ülkede değil çoğunda değiştirmişler fiyatı. Pazar araştırması yapmadan satışa koyarsan böyle olur. Şahsen birilerinin 77'ye aldığını bildiğim oyunu 200 TL fazla verip almazdım. Kendi ayaklarına sıktılar bence.