Çözüldü Horizon Zero Dawn açılışta çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ruzgar2015

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, oyun bir türlü başlamıyor ve çöktü uyarısı alıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Çözüm
Gerçekten üzücü bir durum 275 TL ver oyunu oynayama.
Şu an oyunu kütüphaneden sildim yeniden yüklüyorum.
Oyunu 2 kez sildim yükledim sonuç aynı oyunun simgesine bastıktan sonra Steam'e geçiyor sonrada üzgünüz oyunda çökme meydana geldi diye uyarı geliyor.
@Emirdayı sorun çözüldü. Başka bir siteden oyunun bir Save dosyasını buldum. Belgelerim klasöründeki Horizon Zero down un olduğu yerdeki Save dosyasını değiştirdim. Bulduğum Save dosyası rusçaydı. Ayarlardan İngilizce yaptım. Şu an sorunsuz çalışmakta yardımda bulunan herkese teşekkürler.
Dün bir yerde görmüştüm Windows ayarlarından oyun modunu kapatıp öyle girin yazıyordu. Ben denedim ilk başta sorunsuz girdim ama bu seferde oyunun ortasında çökmüştü. İstersen sende bi dene.

Gerçekten üzücü bir durum 275 TL ver oyunu oynayama.
Şu an oyunu kütüphaneden sildim yeniden yüklüyorum.
Oyunu 2 kez sildim yükledim sonuç aynı oyunun simgesine bastıktan sonra Steam'e geçiyor sonrada üzgünüz oyunda çökme meydana geldi diye uyarı geliyor.
@Emirdayı sorun çözüldü. Başka bir siteden oyunun bir Save dosyasını buldum. Belgelerim klasöründeki Horizon Zero down un olduğu yerdeki Save dosyasını değiştirdim. Bulduğum Save dosyası rusçaydı. Ayarlardan İngilizce yaptım. Şu an sorunsuz çalışmakta yardımda bulunan herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Horizon Zero Dawn Crash.jpg
    235,9 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Çözüm

Hocam ben de aynı sorunu yaşamaktayım. Henüz oyuna giremedim bile. Optimizasyon ekranında hata veriyor maalesef. Bulduğunuz save dosyasını bana ulaştırmanız mümkün mü acaba ben de deneyeyim.

Hocam silmeden önce şunu deneyin.

Belgelerim klasöründe Horizon Zero Dawn klasörünün yedeğini alın ve aldıktan sonra o klasörü silin. Ardından oyuna tekrar girip deneyin.

Ya bu oyunu açtığımızda ara sahne giriyor ya o nasıl atanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…