Steam Horizon Zero Dawn ek içerikleri nerede?

Aes2000sTR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda Horizon Zero Dawn'ı eneba üzerinden Steam CD key olarak satın aldım. Ve alırken de bunun complate Edition olduğu belirtiliyordu. Her neyse oyuna başladım ve bazı ek içeriklerin olmadığını düşündüm sıkıntı basitti, complate Edition üzerinde yazan kıyafetleri bulamıyordum onun haricinde bana satılan şeyin complate Edition olduğundan ve dolandırılmadığımdan da eminim. Ek içeriğimi nasıl bulurum bana yardım eder misiniz?

Merhaba yakın zamanda Horizon Zero Dawn'ı eneba üzerinden Steam CD key olarak satın aldım. Ve alırken de bunun complate Edition olduğu belirtiliyordu. Her neyse oyuna başladım ve bazı ek içeriklerin olmadığını düşündüm sıkıntı basitti, complate Edition üzerinde yazan kıyafetleri bulamıyordum onun haricinde bana satılan şeyin complate Edition olduğundan ve dolandırılmadığımdan da eminim. Ek içeriğimi nasıl bulurum bana yardım eder misiniz?
Digital artbook da varmış onu da buldum

Digital artbook da varmış onu da buldum
Evet bir şizofren gibi kendine yanıt vermek garip olsa da çözümü buldum size şimdi silah ve kostümleri nasıl bulduğuma ait linki atacağım bu videoda nereden alınacağını gösteriyor kostüm ve silahlar için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Digital artbookun nasıl bulunacağını ise resim olarak attım. Ve packler de ilk tüccardan alınıyor onu da ilave edeyim. Ayrıca Dlcnin nasıl aktive edileceğini YouTubeda bulabilirsiniz iyi oyunlar.

Dosya Ekleri

• IMG_6144.jpeg
    IMG_6144.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6143.jpeg
    IMG_6143.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6146.jpeg
    IMG_6146.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar