Horizon Zero Dawn mı Days Gone mi?

322269

Hectopat
İki oyundan birini alacağım. Hangisini almalıyım? Siz hangisini seviyor ve öneriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Horizonu hiç oynamadım fakat days gone'un motor sürüş hissiyatı harikaydı.

Tartışmaya açık değil hocam direk Horizon Zero Dawn şahsen 39 saat oynadım gayet sarıyordu optimizasyonda falan sıkıntı yok
Amma Days Gone'ye gelirsek

Optimizasyon berbat
Hikaye Ortalama görevler kendini tekrar ediyor
Bazen zombiler donuyor çık gir yapmak zorunda kalıyorsunuz
Bazen siyah ekran yiyorsunuz oyunda onda da çık gir yapmak zorundasınız
Açık dünyası tamamen leş bilgisayarınız ortlama veya iyiyse önermiyorum süper iyi falan olması lazım şu optimizasyonda ha en en en kötü şeye gelelim motosiklet kullanmak tam bir işkence ha alıştın mı bazen bozuluyor canı istiyor herhalde hop yapıştır çık gir bir de onu bekle

Tam tersine Days Gone'un optimizasyonu daha iyi 1650 ile medum high arası 60 FPS'in altına hiç düşmedim.

Bunların hepsi senin başına geldiyse kanun falan mı oluyor yav? Giriş-Orta bir sistemle 0 hata ile yüksek ayarlarda oyunun %90ında falan 60 fps sabit oynadım. Zombilerin donması olayına da denk gelmedim. Gerisine karışmam onlar senin görüşün beğenirsin beğenmezsin de. Teknik sıkıntıları herkesin adına konuşmasak daha iyi olacak sanki.

Genel olarak ikisi de aynı kalitede, Days Gone TLOU ve Dying Light karışımı çok yüksek beklentiniz olmasın ama iyidir, Horizon zeri dawn ise sürükleyici bir hikaye ve atmosfer sunuyor her oyunda göremeyeceğiniz bir evreni var sadece yakın dövüş kombati tek tüze ama tavsiyem Horizon Zero Dawn almanız olacaktır.

Hocam 1650S ile 0 drop yağ gibi akıyor sizde bir sıkıntı vardır ve her hangi bir hata bug yaşamadım ama tekrar eden görev sayısı minimal.

Son düzenleme:
Tartışmaya açık değil diye birşey yoktur oyunu beğenen insan sayısı zaten daha fazla. Optimizasyonu da harika. Atmışsınız bi tık.

Days gone tarzı oyunları çok severim çoğunu oynamışımdır fakat days gone beni sarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…