Hell’s armies have invaded Earth. Become the Slayer in an epic single-player campaign to conquer demons across dimensions and stop the final destruction of humanity. The only thing they fear... is you.
Hikaye + 80 saatlik sıkıcı açık dünya etkinlikleriyle vakit geçirmek istiyorsanız Horizon,
Saf aksiyonun kralı, oynadıkça stres attığınız gelmiş geçmiş en iyi FPS’lerden birini oynamak istiyorsanız Doom Eternal diye düzeltelim bence.
Herkesin fikri farklı olabilir ama ben Doom sevmedim yani türü pek sevmiyorum arcade shooter oyunlar bence amaçsız beni sarmıyor hzd 15 saat oynadım açık dünya boş 80 saat oynanmaz bence oyunu oynarken heyecanlandım korktum filan aksiyon hissettim 30 level karakterle 60 level bölgeye dalınca taktik yaptım savaştım cidden o aksiyonun içinde hissettim ama sadece bende böyle bir his olmuş olabilir.
Bence kesinlikle Horizon oynamadan önce bende çok saçma bune filan diyordum ama oynayınca çok zevkli geldi hikayesi zaten iyi açık dünyası çok iyi değil yani %100 yapma takıntın varsa çok sıkar ama arada bir takılmalık iyi açık dünyası.