Horizon Zero Dawn oynanmalı mı?

428432

Hectopat
Oyun nasıl? Satın almayı düşünüyorum. Karar veremedim, olumsuz yorumlar da var olumlu da. Bilemedim.

Hikaye konusunda gayet başarılı olsa da ilk önce Resident Evil serisine bakmanızı tavsiye ederim. Horizon Zero Dawn açık dünya oyunu.

Almanı tavsiye etmem kötü bir oyun üstelik performans sorunları hat safhada oyunu alıp hiç giremeyenler bile var. Ben olsam yaz indirimlerinde kaliteli oyunları alırdım hocam.

Almanı tavsiye etmem kötü bir oyun üstelik performans sorunları hat safhada oyunu alıp hiç giremeyenler bile var. Ben olsam yaz indirimlerinde kaliteli oyunları alırdım hocam.
Hep aynı şeyleri yapıyorsun diyorlar.
Hikaye konusunda gayet başarılı olsa da ilk önce Resident Evil serisine bakmanızı tavsiye ederim. Horizon Zero Dawn açık dünya oyunu.
Her serisini oynadım.Resident Evil güzel oyun

Hocam açık dünya önerebileceğim RDR 2 var Witcher 3'ü oynamışsındır büyük ihtimalle hack and slash seviyorsan Devil May Cry 5'e bak derim. Souls için Dark Souls 3 öneririm. Güzel bir hikayeyi biraz oynayıp çoğunlukla film gibi izlemek istersen yakuza 0. gizlilik oyunu istersende Hitman absolution öneririm. God of War oynamadıysan Horizon'la aynı fiyat ona da yönelebilirsin.

Bence güzel bir oyun açık dünyası tekrar eden sıkıcı görevler diyorlar ama genel olarak bakılınca bence alınabilir değişik, güzel bir dünyaya ve konsepte sahip olan bir oyundur. Epic Game yaz indirimlerinde kuponla daha ucuza alınabilir aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…