micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.499 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Bu paket 6 dolara düşmüş, ben bu oyunu pek beğenmemiştim ama Remastered alırsam belki ilerleyen dönemelde tekrar şans verebilirim. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Bu paket 6 dolara düşmüş, ben bu oyunu pek beğenmemiştim ama Remastered alırsam belki ilerleyen dönemelde tekrar şans verebilirim. Sizce alınır mı?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Normal sürümü daha iyi. Alınmaz.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.886 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Temmuz 2025 #3 micheal owen dedi: Bu paket 6 dolara düşmüş, ben bu oyunu pek beğenmemiştim ama Remastered alırsam belki ilerleyen dönemelde tekrar şans verebilirim. Sizce alınır mı? Eki Görüntüle 2526292 Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gerek yok saçma sapan bir Remastered oyun zaten iyi grafikleri şahane bunlara Remastered getireceklerine eski güzel oyunlara getirsinler.
micheal owen dedi: Bu paket 6 dolara düşmüş, ben bu oyunu pek beğenmemiştim ama Remastered alırsam belki ilerleyen dönemelde tekrar şans verebilirim. Sizce alınır mı? Eki Görüntüle 2526292 Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gerek yok saçma sapan bir Remastered oyun zaten iyi grafikleri şahane bunlara Remastered getireceklerine eski güzel oyunlara getirsinler.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 Çok gereksiz ve saçma aralarında gram fark yok git başka oyun al.