Çözüldü Horizon Zero Dawn "save Game failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
11
Merhaba, oyunu yeni yükledim tam oynarken bu hatayı alıyorum.

IMG_20230902_223611.jpg

Tamam deyince dil seçme ekranına giriyor ve oyun başlıyor bir sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun kayıt yolu belgeler klasöründe. Belgeler klasörünün salt okunurluğu şu şekilde olması lazım.

Eki Görüntüle 1928850
Hocam sorunu çözdüm. Steam üzerinden oyunun kendi dosya konumunu açarak Horizon Zero Dawn uygulamasına sağ tıklayıp özellikler dedim. Özellikler kısmında uyumluluk yerinde uygulama yönetici olarak çalışsın kısmını işaretledim. Bundan sonra oyundaki save sorunu düzeldi. Aynı şekilde Steam'e de özellikler kısmından yönetici olarak çalışsın demek gerekiyor. Yardımınız için sağ olun, iyi günler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Oyunun kayıt yolu belgeler klasöründe. Belgeler klasörünün salt okunurluğu şu şekilde olması lazım.

Eki Görüntüle 1928850
Hocam sorunu çözdüm. Steam üzerinden oyunun kendi dosya konumunu açarak Horizon Zero Dawn uygulamasına sağ tıklayıp özellikler dedim. Özellikler kısmında uyumluluk yerinde uygulama yönetici olarak çalışsın kısmını işaretledim. Bundan sonra oyundaki save sorunu düzeldi. Aynı şekilde Steam'e de özellikler kısmından yönetici olarak çalışsın demek gerekiyor. Yardımınız için sağ olun, iyi günler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı