Horizon Zero Dawn Steam üzerinden DualSense'i görmüyor

283582

Hectopat
Merhaba,

Steam üzerinden Horizon Zero Dawn'ı DualSense ile oynamaya çalıştığımda bir türlü kontrolcüyü görmüyor. Steam üzerinden DualSense için olan bağlantı ve ayarlamaların hepsini yaptım, DualSense'i ilk bağladığımda ayrıca güncelledim. Farklı Steam üzerinden olan oyunlarda ( misal GoW) herhangi bir sorun yaşamadan doğrudan oynayabilirken Horizon'da bir türlü DualSense ile oynayamadım. Bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Epic Games'ten almıştım bende de aynı sorun var. Çözümü öğrenirsen lütfen benimle de paylaş.

Bende Epic Games'ten almıştım bende de aynı sorun var. Çözümü öğrenirsen lütfen benimle de paylaş.
Denemediğim yöntem kalmadı, steam üzerinden farklı oyunlarda denedim onlarda çalışıyor. Horizon'da birtürlü çalışmıyor. Üstelik sony oyunu, bir sorun var ama dediğim gibi çözemedim hocam. ek yazılımlar ile deneyip çözmeyi düşünüyorum ( dualsensex gibi)

Çözüm bulursan lütfen benimle de paylaş hocam.

Çözüm bulursan lütfen benimle de paylaş hocam.
Buldum,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi hareket edip dualsense'i de dsx programı ile xbox kontrolcüsü olarak tanımladım. şuan görüyor kolu oyunda. kaç gündür uğraşıyordum artık yarın keyifle oynarım. horizon'da bir sorun var anladığım kadarıyla.

Çok teşekkür ederim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…