Horizon Zero Dawn Sürekli Optimizasyon Yapıyor

koXahar

Decapat
Merhaba arkadaşlar, son bir haftada oyuna 2-3 defa girerken optimizasyon ekranı ile karşılaştım. Bu gece de oynayayım diye açtım, yine o ekran geldi. Yüklenmesi de 20-25 dakika alıyor. Bunu atlamanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Patch güncellemesi yapıyor muhtemelen, yüklenmesini beklerseniz daha sağlıklı olur. Performansta artış gördünüz mü ? Yakında ben de oynamayı düşünüyorum çünkü. İnternette 2 hafta önce atılan videolarda ve eski videolarda ciddi FPS farkları var ama gerçek mi bilemeyeceğim.
i3-9100F + RX 570 ikilisini kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orta ayarlarda 60 FPS veriyor. Eski videolara baktığımda 40'a kadar geriliyor bu değer.

Oyunu kesinlikle tavsiye ederim. Oyunun optimizasyonu gelen son güncellemelerle gayet iyi durumda. Yabancı forumlarda da araştırdım atlamak için bi patch yapmışlar ama atlamamak daha iyi gibi arada sırada girişte 20dk kadar optimizasyon bekletiyor ona da değer artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…