M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Horizon Zero dawn™ Complete Edition alınır mı sizce? Saracak bir oyun istiyorum, bana arkadaşım. Bunu önerdi, sizce nasıl? Ayrıca demeyi unutmuşum Etail'dan alacağım.
Merhaba. Horizon Zero dawn™ Complete Edition alınır mı sizce? Saracak bir oyun istiyorum, bana arkadaşım. Bunu önerdi, sizce nasıl? Ayrıca demeyi unutmuşum Etail'dan alacağım.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 26 Mayıs 2023 #2 Alınır, fena değil. PlayStation Studios oyunları genel olarak güzel.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Eğlenceli başlıyor. Hikaye ve atmosfer güzel. Lakin bir zaman sonra aynı sarmala dönüyor oyun. Sıktığı kısımlar var.
Eğlenceli başlıyor. Hikaye ve atmosfer güzel. Lakin bir zaman sonra aynı sarmala dönüyor oyun. Sıktığı kısımlar var.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 26 Mayıs 2023 #4 Sadece ana hikayeyi takip edebiliyor muyuz ana hikayeden sonra yan görev yapabiliyor muyuz görevleri falan nasıl işliyor bilen anlatabilir mi?
Sadece ana hikayeyi takip edebiliyor muyuz ana hikayeden sonra yan görev yapabiliyor muyuz görevleri falan nasıl işliyor bilen anlatabilir mi?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #5 Saint Lucia dedi: Eğlenceli başlıyor. Hikaye ve atmosfer güzel. Lakin bir zaman sonra aynı sarmala dönüyor oyun. Sıktığı kısımlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben böyle saracak bir oyun arıyorum orada da belirttiğim gibi. Çok tekrara giren oyunları sevmiyorum 85 TL olduğu için de kaçırsam mı bilemedim.
Saint Lucia dedi: Eğlenceli başlıyor. Hikaye ve atmosfer güzel. Lakin bir zaman sonra aynı sarmala dönüyor oyun. Sıktığı kısımlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben böyle saracak bir oyun arıyorum orada da belirttiğim gibi. Çok tekrara giren oyunları sevmiyorum 85 TL olduğu için de kaçırsam mı bilemedim.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 27 Mayıs 2023 #6 M3HM3TY dedi: Hocam ben böyle saracak bir oyun arıyorum orada da belirttiğim gibi. Çok tekrara giren oyunları sevmiyorum 85 TL olduğu için de kaçırsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... İndirimden sonra oyunun fiyatı 500'e çıkarsa şaşırmayın derim.
M3HM3TY dedi: Hocam ben böyle saracak bir oyun arıyorum orada da belirttiğim gibi. Çok tekrara giren oyunları sevmiyorum 85 TL olduğu için de kaçırsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... İndirimden sonra oyunun fiyatı 500'e çıkarsa şaşırmayın derim.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 M3HM3TY dedi: Hocam ben böyle saracak bir oyun arıyorum orada da belirttiğim gibi. Çok tekrara giren oyunları sevmiyorum 85 TL olduğu için de kaçırsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Parasını hak ediyor. Çok uzun soluklu değil onu bilmeni isterim. Gameplay videolarından keyif aldıysanız alın başlayın oynamaya. 85TL'ye alınabilecek bir oyun çünkü.
M3HM3TY dedi: Hocam ben böyle saracak bir oyun arıyorum orada da belirttiğim gibi. Çok tekrara giren oyunları sevmiyorum 85 TL olduğu için de kaçırsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Parasını hak ediyor. Çok uzun soluklu değil onu bilmeni isterim. Gameplay videolarından keyif aldıysanız alın başlayın oynamaya. 85TL'ye alınabilecek bir oyun çünkü.
B biyomathic Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 Almayın abicim almayın kötü oyun bas bas bağırıyoruz playstationın diğer oyunlarına aldanıp almayın bunu.
Almayın abicim almayın kötü oyun bas bas bağırıyoruz playstationın diğer oyunlarına aldanıp almayın bunu.