Horizon Zero Dawn™ Complete Edition almaya değer mi?

Baho78

Megapat
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
Ryzen 3 3100
Steam cüzdanımda 110 TL mevcut. Güzel şeyler indirimde gibi ve Horizon Zero Dawn oyununu gördüm iyi düşmüş gibi sizce alınmaya değer mi?

Ben 62 saat oynadım bence güzel , grafikleri teması hikayesi vesaire hoş. Alabilirsiniz hocam fiyatı şuanda uygun lakin 22'sinde indirimler başlıyor belki dahada düşer.

Sistemimiz benzer bende pubg anahtarı satıp almayı düşünüyordum ama 1 gün geç kalıyorum Oyunu oynayanların yorumunu bende bekliyorum.

22 Aralıkta tekrardan indirimler başlayacak belki o zaman alabilirim veya başka güzel oyun olursa onu alırım 100TL'ye.

Horizon Zero Dawn™ Complete Edition bu oyunun daha fazla düşeceğini sanmıyorum yine aynı kalır gibi hocam. Ama dediğin gibi güzel oyunlar elbet düşer kış indiriminde. Zamlanmadan birkaç şey kütüphaneye eklemek gerekiyor

Tam 7 tane anahtar var yarın satışa sunabiliyorum tanesi 15TL'den, Bugün indirim bitiyor 22 Aralıkta yine aynı fiyat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…