T TursuSuyuu Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 46 25 Temmuz 2021 #1 Güvenilir ücretsiz Horizon Zero Dawn yama var mı?
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 25 Temmuz 2021 #2 TursuSuyuu dedi: Güvenilir ücretsiz Horizon Zero Dawn yama var mı? Genişletmek için tıkla... Anonymous'un var ve ücretli. Horizon Zero Dawn Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Horizan Zero Dawn, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. www.anonymousceviri.com
TursuSuyuu dedi: Güvenilir ücretsiz Horizon Zero Dawn yama var mı? Genişletmek için tıkla... Anonymous'un var ve ücretli. Horizon Zero Dawn Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Horizan Zero Dawn, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. www.anonymousceviri.com
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 25 Temmuz 2021 #3 Yok hocam. Var olan tek yama paralıdır. Ücretsiz olduğunu iddia edenler virüslü.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Temmuz 2021 #4 İngilizce çalışmamın nedeni.
WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 Chloe Price dedi: Yok hocam. Var olan tek yama paralıdır. Ücretsiz olduğunu iddia edenler virüslü. Genişletmek için tıkla... RE8'i çeviren ekip başlamış yerelleştirmeye, DH forumda var. Daha çok uzun zaman var çıkmasına ama, bir umut bekliyoruz işte.
Chloe Price dedi: Yok hocam. Var olan tek yama paralıdır. Ücretsiz olduğunu iddia edenler virüslü. Genişletmek için tıkla... RE8'i çeviren ekip başlamış yerelleştirmeye, DH forumda var. Daha çok uzun zaman var çıkmasına ama, bir umut bekliyoruz işte.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 25 Temmuz 2021 #6 WalterMeteWhite dedi: RE8'i çeviren ekip başlamış yerelleştirmeye, DH forumda var. Daha çok uzun zaman var çıkmasına ama, bir umut bekliyoruz işte. Genişletmek için tıkla... Horizon: Zero Dawn Türkçe Yama Çalışması | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Yamaya devam etmek için yeterli çevirmen sayısına ulaşmayı bekliyoruz. Çeviriye katkıda bulunmak istiyorsanız: Çevirmen sayımız az olduğu forum.donanimhaber.com Çok uzun süreceği belirtilmiş, az kişi olmalarının sonucu olarak. Ki, oyunda çevirilecek log eşyaları bile uzun iş. Takdir ediyorum.
WalterMeteWhite dedi: RE8'i çeviren ekip başlamış yerelleştirmeye, DH forumda var. Daha çok uzun zaman var çıkmasına ama, bir umut bekliyoruz işte. Genişletmek için tıkla... Horizon: Zero Dawn Türkçe Yama Çalışması | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Yamaya devam etmek için yeterli çevirmen sayısına ulaşmayı bekliyoruz. Çeviriye katkıda bulunmak istiyorsanız: Çevirmen sayımız az olduğu forum.donanimhaber.com Çok uzun süreceği belirtilmiş, az kişi olmalarının sonucu olarak. Ki, oyunda çevirilecek log eşyaları bile uzun iş. Takdir ediyorum.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 Yer Corleone 25 Temmuz 2021 #7 Chloe Price dedi: Yok hocam. Var olan tek yama paralıdır. Ücretsiz olduğunu iddia edenler virüslü. Genişletmek için tıkla... Ben bu zamana kadar bir sürü yama indirdim hiç biri virüs bulaştırmadı belki şanslıyımdır ama virüs bulaştığını sanmıyorum.
Chloe Price dedi: Yok hocam. Var olan tek yama paralıdır. Ücretsiz olduğunu iddia edenler virüslü. Genişletmek için tıkla... Ben bu zamana kadar bir sürü yama indirdim hiç biri virüs bulaştırmadı belki şanslıyımdır ama virüs bulaştığını sanmıyorum.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 25 Temmuz 2021 #8 IX. Corleone dedi: Ben bu zamana kadar bir sürü yama indirdim hiç biri virüs bulaştırmadı belki şanslıyımdır ama virüs bulaştığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu oyuna özel bir şey söyledim hocam.
IX. Corleone dedi: Ben bu zamana kadar bir sürü yama indirdim hiç biri virüs bulaştırmadı belki şanslıyımdır ama virüs bulaştığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu oyuna özel bir şey söyledim hocam.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 Yer Corleone 25 Temmuz 2021 #9 Chloe Price dedi: Bu oyuna özel bir şey söyledim hocam. Genişletmek için tıkla... Ben genel anladım kusura bakma.
Chloe Price dedi: Bu oyuna özel bir şey söyledim hocam. Genişletmek için tıkla... Ben genel anladım kusura bakma.