O oktay18 Picopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 119 1 Ekim 2024 #1 Merhaba, Steam'den Horizon Zero Dawn aldım, virüssüz ve güzel çevirilmiş Türkçe yama var mıdır?
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 oktay18 dedi: Merhaba, Steam'den Horizon Zero Dawn aldım, virüssüz ve güzel çevirilmiş Türkçe yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz arıyorsan sinnerclown makine çeviri var elle çevrilmiş temiz yama ararsan anonymous un ücretli çevirisi de var.
oktay18 dedi: Merhaba, Steam'den Horizon Zero Dawn aldım, virüssüz ve güzel çevirilmiş Türkçe yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz arıyorsan sinnerclown makine çeviri var elle çevrilmiş temiz yama ararsan anonymous un ücretli çevirisi de var.
O oktay18 Picopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 119 2 Ekim 2024 #3 Sobarlas dedi: Ücretsiz arıyorsan sinnerclown makine çeviri var elle çevrilmiş temiz yama ararsan anonymous un ücretli çevirisi de var. Genişletmek için tıkla... Anonymous'a aylık 160tl vermeye değer mi
Sobarlas dedi: Ücretsiz arıyorsan sinnerclown makine çeviri var elle çevrilmiş temiz yama ararsan anonymous un ücretli çevirisi de var. Genişletmek için tıkla... Anonymous'a aylık 160tl vermeye değer mi
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.883 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 oktay18 dedi: Anonymous'a aylık 160TL vermeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Tek oyun için değmez. Bir bağımsız oyun parası vermiş olursun tek oyun için.
oktay18 dedi: Anonymous'a aylık 160TL vermeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Tek oyun için değmez. Bir bağımsız oyun parası vermiş olursun tek oyun için.
O oktay18 Picopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 119 2 Ekim 2024 #5 Yeyil dedi: Tek oyun için değmez. Bir bağımsız oyun parası vermiş olursun tek oyun için. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna para vermemek için 50tl'den 3 tane AAA paylaşımlı hesap satın alıyorum. Gidip çeviriye 159Tl verecek göz yok bende.
Yeyil dedi: Tek oyun için değmez. Bir bağımsız oyun parası vermiş olursun tek oyun için. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna para vermemek için 50tl'den 3 tane AAA paylaşımlı hesap satın alıyorum. Gidip çeviriye 159Tl verecek göz yok bende.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.883 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #6 oktay18 dedi: Hocam oyuna para vermemek için 50TL'den 3 tane AAA paylaşımlı hesap satın alıyorum. Gidip çeviriye 159TL verecek göz yok bende. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi. Eğer tek oyuna kullanacaksan almana değmez. Ama çevirideki 10 15 oyuna birden yükleneceğim diyorsan al.
oktay18 dedi: Hocam oyuna para vermemek için 50TL'den 3 tane AAA paylaşımlı hesap satın alıyorum. Gidip çeviriye 159TL verecek göz yok bende. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi. Eğer tek oyuna kullanacaksan almana değmez. Ama çevirideki 10 15 oyuna birden yükleneceğim diyorsan al.
O oktay18 Picopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 119 2 Ekim 2024 #7 Yeyil dedi: Yani dediğim gibi. Eğer tek oyuna kullanacaksan almana değmez. Ama çevirideki 10 15 oyuna birden yükleneceğim diyorsan al. Genişletmek için tıkla... Sanırım oyununa göre almak gerek, horizon için pekte gerek yok gibi.
Yeyil dedi: Yani dediğim gibi. Eğer tek oyuna kullanacaksan almana değmez. Ama çevirideki 10 15 oyuna birden yükleneceğim diyorsan al. Genişletmek için tıkla... Sanırım oyununa göre almak gerek, horizon için pekte gerek yok gibi.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.883 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #8 oktay18 dedi: Sanırım oyununa göre almak gerek, Horizon için pek de gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Oyununa göreden çok tek oyun için alınmaz ama 5-10 oyun çevireceksen alınabilir.
oktay18 dedi: Sanırım oyununa göre almak gerek, Horizon için pek de gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Oyununa göreden çok tek oyun için alınmaz ama 5-10 oyun çevireceksen alınabilir.