Tora08 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Epic Games indiriminden bunlardan birini alacağım ama kararsız kaldım.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 Tora08 dedi: Epic Games indiriminden bunlardan birini alacağım ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Death Stranding'i eleyin güzel değil bunların yanında güzel kalmıyor yani zombi seviyosanız Days Gone macera türü seviyosanız Zero dawn.
Tora08 dedi: Epic Games indiriminden bunlardan birini alacağım ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Death Stranding'i eleyin güzel değil bunların yanında güzel kalmıyor yani zombi seviyosanız Days Gone macera türü seviyosanız Zero dawn.
Tora08 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 Teşekkür ederim galiba Horizon alacağım .gameplayı filan güzel duruyor.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 22 Mayıs 2024 #4 Üçü içinden Death Stranding en iyisi ama Horizon da güzeldir. Açık dünyadır, hikayesi de güzel.
Tora08 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 hudson51 dedi: Üçü içinden Death Stranding en iyisi ama Horizon da güzeldir. Açık dünyadır, hikayesi de güzel. Genişletmek için tıkla... Death Stranding 2 saat oynadım ama beni çok sarmadı internettede 10-15 saatten sonra çok güzel oluyor diyorlar.
hudson51 dedi: Üçü içinden Death Stranding en iyisi ama Horizon da güzeldir. Açık dünyadır, hikayesi de güzel. Genişletmek için tıkla... Death Stranding 2 saat oynadım ama beni çok sarmadı internettede 10-15 saatten sonra çok güzel oluyor diyorlar.
3 315814 Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #6 Tora08 dedi: Death Stranding 2 saat oynadım ama beni çok sarmadı internettede 10-15 saatten sonra çok güzel oluyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... İlk iki saatin 70 dakikası cinematic zaten, o yüzden sarmamıştır Horizon Zero Dawn nadiren yarıda bıraktığım oyunlardan, grafikleri dışında pek numarası yok bence. Konusuda sarmadı. Diğer ikisi oldukça iyi oyunlar, konu bakımındanda zenginler.
Tora08 dedi: Death Stranding 2 saat oynadım ama beni çok sarmadı internettede 10-15 saatten sonra çok güzel oluyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... İlk iki saatin 70 dakikası cinematic zaten, o yüzden sarmamıştır Horizon Zero Dawn nadiren yarıda bıraktığım oyunlardan, grafikleri dışında pek numarası yok bence. Konusuda sarmadı. Diğer ikisi oldukça iyi oyunlar, konu bakımındanda zenginler.
redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.132 22 Mayıs 2024 #7 Zero Dawn ve Days Gone aynı hemen hemen. Konuları değişik sadece. Birinde zombiler var diğerinde makineler. İkisi de kıyamet sonrası dünya gibi düşün.
Zero Dawn ve Days Gone aynı hemen hemen. Konuları değişik sadece. Birinde zombiler var diğerinde makineler. İkisi de kıyamet sonrası dünya gibi düşün.
Tora08 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #8 İlk başta Horizon alacaktım ama şimdi Days Gone daha iyi geldi.