Horizon Zero Dawn vs Days Gone vs Death Stranding

Tora08

Centipat
Daha fazla  
Epic Games indiriminden bunlardan birini alacağım ama kararsız kaldım.

Epic Games indiriminden bunlardan birini alacağım ama kararsız kaldım.

Death Stranding'i eleyin güzel değil bunların yanında güzel kalmıyor yani zombi seviyosanız Days Gone macera türü seviyosanız Zero dawn.

Teşekkür ederim galiba Horizon alacağım .gameplayı filan güzel duruyor.

Üçü içinden Death Stranding en iyisi ama Horizon da güzeldir. Açık dünyadır, hikayesi de güzel.

Üçü içinden Death Stranding en iyisi ama Horizon da güzeldir. Açık dünyadır, hikayesi de güzel.

Death Stranding 2 saat oynadım ama beni çok sarmadı internettede 10-15 saatten sonra çok güzel oluyor diyorlar.

Death Stranding 2 saat oynadım ama beni çok sarmadı internettede 10-15 saatten sonra çok güzel oluyor diyorlar.
İlk iki saatin 70 dakikası cinematic zaten, o yüzden sarmamıştır

Horizon Zero Dawn nadiren yarıda bıraktığım oyunlardan, grafikleri dışında pek numarası yok bence. Konusuda sarmadı. Diğer ikisi oldukça iyi oyunlar, konu bakımındanda zenginler.

Zero Dawn ve Days Gone aynı hemen hemen. Konuları değişik sadece. Birinde zombiler var diğerinde makineler. İkisi de kıyamet sonrası dünya gibi düşün.

İlk başta Horizon alacaktım ama şimdi Days Gone daha iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…