Hasancan36 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Başlıktaki gibi. Hangisini almalıyım sizce?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Days Gone daha keyifli bir oyun.
7 702266 Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Çözümler 7 7 Ekim 2023 #3 Açık dünyada zombiler tarafından kovalanıp, zombi yakmayı seviyorsanız ve bu temaya ilginiz varsa; ayrıca bir olay ve karakter hikayesi arıyorsanız Days Gone.
Açık dünyada zombiler tarafından kovalanıp, zombi yakmayı seviyorsanız ve bu temaya ilginiz varsa; ayrıca bir olay ve karakter hikayesi arıyorsanız Days Gone.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.749 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 7 Ekim 2023 #4 Days Gone çok daha ilgi çekici tema ve hikayeye sahip.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 7 Ekim 2023 #5 İkisi de güzel oynadım ama içimi Horizon Zero Dawn açtı onu oynuyorum. Ama God of War da güzel bakabilirsiniz.
İkisi de güzel oynadım ama içimi Horizon Zero Dawn açtı onu oynuyorum. Ama God of War da güzel bakabilirsiniz.
Hasancan36 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 mustafaaozk dedi: İkisi de güzel oynadım ama içimi Horizon Zero Dawn açtı onu oynuyorum. Ama God of War da güzel bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... God of War'ı bitirmiştim Days Gone aldım 242 TL'ye.
mustafaaozk dedi: İkisi de güzel oynadım ama içimi Horizon Zero Dawn açtı onu oynuyorum. Ama God of War da güzel bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... God of War'ı bitirmiştim Days Gone aldım 242 TL'ye.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Ekim 2023 #7 Horizon bana göre çöp, days gone oynamadım ama çok seven de var çok sıkılan da. Sanırım kendini biraz tekrar ediyormuş ama horizondan iyidir. Hasancan36 dedi: God of War'ı bitirmiştim Days Gone aldım 242 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Pahalı almışsın internette kod satan sitelerde daha ucuza bulabilirdin aslında.
Horizon bana göre çöp, days gone oynamadım ama çok seven de var çok sıkılan da. Sanırım kendini biraz tekrar ediyormuş ama horizondan iyidir. Hasancan36 dedi: God of War'ı bitirmiştim Days Gone aldım 242 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Pahalı almışsın internette kod satan sitelerde daha ucuza bulabilirdin aslında.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 7 Ekim 2023 #8 Keremmss dedi: Horizon bana göre çöp, Days Gone oynamadım ama çok seven de var çok sıkılan da. Sanırım kendini biraz tekrar ediyormuş ama Horizon'dan iyidir. Pahalı almışsın internette kod satan sitelerde daha ucuza bulabilirdin aslında. Genişletmek için tıkla... Ucuz hali bu kanka ETail'den filan kuponla alıyor. Steam'de 700 Ti mi ne.
Keremmss dedi: Horizon bana göre çöp, Days Gone oynamadım ama çok seven de var çok sıkılan da. Sanırım kendini biraz tekrar ediyormuş ama Horizon'dan iyidir. Pahalı almışsın internette kod satan sitelerde daha ucuza bulabilirdin aslında. Genişletmek için tıkla... Ucuz hali bu kanka ETail'den filan kuponla alıyor. Steam'de 700 Ti mi ne.