Horizon Zero down oynanmalı mı?

GokdenizGuner

Kilopat
Horizon Zero down ı benim bilgisayarım 720P Low ayarlarda 30FPS açıyor böyle grafiklerle oynanmaya değecek bir oyun mu yoksa bilgisayarımı güçlendirdikten sonra mı oynamalıyım sizce? 275 lira çünkü çok pahalı oynarsam zevk almak istiyorum.

30 FPS size göre akıcıysa alın. Oyunu ultra grafikleriyle low grafikleri arasında çok fark olmadığını duydum. 720P ve 30 FPS oynamak size göreyse alabilirsiniz. Oyunda düzeltilmesi gereken çok şey olduğu da söylendi. Bununla birlikte 275 TL bence gereksiz fazla. Ucuzlar diye düşünüyorum.

720P bana çok düşük geliyor grafikler arasında fark yok ise şans verebilirim.

720P bana çok düşük geliyor grafikler arasında fark yok ise şans verebilirim.
Bana kalırsa 720P bence de kötü. 30 FPS olması sizin için sorun değilse oynayabilirsiniz. 30 FPS benim için sorun olduğu için ben oynamazdım. İnceleme videolarına bakarsanız low ile ultra arasında çok fark olmadığını göreceksiniz. Bakmanızı tavsiye ederim.

Ben bugün oynamaya başladım, güzel oyunmuş. 5700 XT ile 1440p 55-70 arası gidip gelen FPS değerleri alıyorum Ultra ayarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…