CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 8 Ağustos 2017 #11 Nazım Paşa dedi: Bundan sonrakine ben de katılacağım, abdest sıralarını okuyan lavabo! Genişletmek için tıkla... Bende camilere sol ayakla girilmesini önleyecek akıllı sağ ayak sesli uyarı sensör projesini devreye sokma düşüncesini ortaya atıyorum. Umarım bu ihtiyaç taze beyinler tarafından giderilir de camilere artık dalgınlıkla sol ayakla girmeyiz.
Nazım Paşa dedi: Bundan sonrakine ben de katılacağım, abdest sıralarını okuyan lavabo! Genişletmek için tıkla... Bende camilere sol ayakla girilmesini önleyecek akıllı sağ ayak sesli uyarı sensör projesini devreye sokma düşüncesini ortaya atıyorum. Umarım bu ihtiyaç taze beyinler tarafından giderilir de camilere artık dalgınlıkla sol ayakla girmeyiz.
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 8 Ağustos 2017 #12 @Nazım Paşa kesinlikle birinci olursunuz çok güzel bir proje ülkemiz için