Hoşgeldin On Bir Ayın Sultanı

Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Bu gece ilk teravih namazını kılacağız.
Teravihlerle Ramazan'a hoş geldin derken, sahurla ilk orucumuza kalkacak ve "Allah'ım senin rızan için oruç tutacağım." diyeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'ın izniyle oruç tutmaya başlıyoruz. Sadece bir sorum olacak 12 imam orucunu tutan ya da bilen var mı ? Ben Aleviyim de sorduğum çoğu kişi bilmiyor. Ama bizim büyüklerimiz bu orucu tutar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldi sefa geldi. Fakat ben daha PC alamadım Sahura kadar ben neyin başında duracağım ? Oruçlu oruçlu neyin başında vakit geçireceğim ? Antalya da 40 derecede off...

Bende Antalyalıyım ama iyi ki Antalya'da kalmıyorum . Çok feci sıcak, oruç tutmak çok zor Antalya'da.

Bu hafta Muş'a gideceğim hayırlısıyla. Bayrama kadar ordayım. Orası acayip serin oluyor.

Bugün İstanbul çok fena esiyordu valla. Şükür Allaha rahat tutdum bugün. Geçen sene bayılacak gibiydim.

Bilirsiniz ki,Antalya Güneş'e bir adım daha yakın.Burada oruç tutmak kadar zor bir şey yok diyebilirim.

İşin sırrı zaten zorluk çekmede nefsinizi köreltmede, ne kadar sıkıntı artarsa nefsiniz o kadar terbiye olur. Dışarın aleyhine görünür ama aslında lehine gelişen bir olaydır

Biz 13-14 saat ortalama oruç tutuyoruz. Ama senelerce açlıkla boğuşan ülkeler var. Allah düşürmesin hiçbir milleti o duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…