uçankaçanaraba Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #31 diocletian dedi: Çok tecrübeli değilim Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #32 uçankaçanaraba dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... @bbiwy bu abi çok tecrübelidir yardımcı olur ama olay bir garip.
uçankaçanaraba dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... @bbiwy bu abi çok tecrübelidir yardımcı olur ama olay bir garip.
uçankaçanaraba Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #33 diocletian dedi: @bbiwy bu abi çok tecrübelidir yardımcı olur ama olay bir garip. Genişletmek için tıkla... Aga olay cok garip değil aslındaya boyum kısa işte karşı sınıfımdaki kızdan hoşlanıyorum oda uzun olay bu yani kızlada arkadaşım Kızın sevdigi varmış. Son düzenleme: 9 Kasım 2023
diocletian dedi: @bbiwy bu abi çok tecrübelidir yardımcı olur ama olay bir garip. Genişletmek için tıkla... Aga olay cok garip değil aslındaya boyum kısa işte karşı sınıfımdaki kızdan hoşlanıyorum oda uzun olay bu yani kızlada arkadaşım Kızın sevdigi varmış.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 9 Kasım 2023 #34 uçankaçanaraba dedi: Aga olay cok garip değil aslındaya boyum kısa işte karşı sınıfımdaki kızdan hoşlanıyorum oda uzun olay bu yani kızlada arkadaşım. Kızın sevdigi varmış. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğin iyi oldu.
uçankaçanaraba dedi: Aga olay cok garip değil aslındaya boyum kısa işte karşı sınıfımdaki kızdan hoşlanıyorum oda uzun olay bu yani kızlada arkadaşım. Kızın sevdigi varmış. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğin iyi oldu.
M moğol Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #35 SeanStrickland dedi: @diocletian yok hocam biri hipofiz bezinde diğeri ise böbrek ve testislerde salgılanıyor. Ancak duruş bozukluğu varsa onu düzeltir spor. Genişletmek için tıkla... Belki. Ama sporun hormonlara etkileri kanıtlanmıştır.
SeanStrickland dedi: @diocletian yok hocam biri hipofiz bezinde diğeri ise böbrek ve testislerde salgılanıyor. Ancak duruş bozukluğu varsa onu düzeltir spor. Genişletmek için tıkla... Belki. Ama sporun hormonlara etkileri kanıtlanmıştır.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.987 Yer İstanbul 12 Kasım 2023 #36 156318 dedi: Zarganasınız kilo alın biraz. Omuzlar dar değilse çok yakışır. 100 kilo ideal. Genişletmek için tıkla... Hocam 100 olduğum zamanları hatırlıyorumda bende kötüydü göbek yüzünden şuan idealim omuzlarım dar gibi
156318 dedi: Zarganasınız kilo alın biraz. Omuzlar dar değilse çok yakışır. 100 kilo ideal. Genişletmek için tıkla... Hocam 100 olduğum zamanları hatırlıyorumda bende kötüydü göbek yüzünden şuan idealim omuzlarım dar gibi