Hoşlandığım kız garip davranmaya başladı

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, lise 2 bir kızdan hoşlanıyorum arkadaşım o kızla tanışıyor yardım ediyor. Geçen birlikte selam verdim ve çok iyi baktı ve teneffüste 1-2 şey söyledi her şey güzeldi fakat dün ve bugüne kadar dün el uzattım tuttu fakat garip baktı. 1 günde nasıl böyle değişti anlamadım. O an başka bir şeye takılmıştır diyerek bugün yine selam verdim. Yine elimi tuttu yüzüme 1 saniye bakıp yanındakini dinlemeye devam etti. Neden bir anda böyle olmuş olabilir?
Not: Bakışıyoruz ve maalesef hoşlandığımı çok önceden biliyor. Arkadaşlarımdan biri Micah bell gibi ispiyonlamış kim olduğunu bulamıyorum yapacak bir şey yok

Bu üst sınıfların 9. ve 10. sınıf kızlara aşkı da yeni çıktı herhalde

Sen de görmezden gel bir süre. Sana ilgi gösterir gibi olmuş, ilgisini kesince afallamışsın. Sıcak - soğuk yapmış. Aynısını sen yap. Takma, çok da umurumda tarzında takıl.

Bence el uzatma, arkadaşınla falan onların yanına gittiğinde yine konuş takıl falan ama baktın bu kız yine böyle ise uzatmadan bırak.

Tamam öyle yaparım ama başta öyle bakıp şimdi böyle umursamaz davranınca şaşırdım ne garip kızmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…