Hoşlandığım kız ile nasıl samimi olabilirim?

ScoopsAhoy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben ortalama bir Anadolu lisesinde okuyorum ve 11. sınıfım, bu yıl başka bir sınıfta bir kız ile karşılaştım gerçekten de bayağı bir hoşlandım ve biraz onu tanımam gerektiğine karar verdim onunla nasıl samimi olabilirim? Maalesef ki onu sadece tenefüslerde görebiliyorum. "bırak kız işlerini derslerine odaklan" falan demeyin lütfen ortalamam 91.23 belki size az gelebilir bilmiyorum ama derslerim gayet iyi ve ayrıca hayatımda ilk defa aşık oluyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Bu işlerde bir defa korkarsan hep korkarsın. Hoşlanmış olabilirsin bu gayet doğal. Gider konuşursun ya olur ya olmaz. Madem kız başka sınıfta adını soyadını biliyorsan Instagram'dan ekleyip tanışmaya başlarsın. Bilmiyorsan öğrenip bu dediğimi yaparsın. Ama kişisel fikrimi direk sorarsan, bir teneffüste gidersin yanına beş dakikanızı alabilir miyim der başlarsın sohbete. O da seni tanımak istiyorsa zaten olumlu yaklaşır.

Liseden beri beraber olduğum sevgilimle olan ilişkimi getirdin aklıma. Yan sınıfta bir kız var, ben buna deli gibi aşığım. 11. sınıfa geçmişiz, kız başka okuldan nakil aldırmış. Onların okulda dil bölümü yokmuş diye gelmiş, gerçi sayısal okuyordu da neyse. Ben artık dayanamadım ve kıza açılmaya karar verdim. Bir gün kantine gitmek için merdivenlerden aşağı inerken onu gördüm ve "merhaba, kantine gidiyorum beraber bir kahve içelim mi?" dedim. Kız kabul etti ve konuşmaya başladık ufaktan. Ara sıra ben onun sınıfına gidiyordum, ara sıra o benim sınıfıma geliyordu. Bir gün bu kız, beni arkadaşları ile gideceği sinema filmine davet etti. "Sen de bizimle gel" dedi. O gün hayatımın aşkını gördüm, bu kızın yakın arkadaşına aşık oldum. Okuldaki kıza o günden sonra arkadaş gibi davrandım, beraber takıldık falan ve bu sayede şu anki sevgilime daha yakın olabildim. Sonrasında da çıkma teklif ettim ve sevgili olduk. Burada demek istediğim hedefe giden yolda arkadaşlar edinmek senin için daha iyi olabilir.
Samimi olmak için onun sınıfından birileriyle arkadaş ol, sürekli onların sınıfına git. Bu sayede kız, seni bayağı tanımış olacak. Bu kızın konuştuğu erkeklerle takılırsan ve sürekli onların sınıfına gidersen kızla da ister istemez sohbetin olur. Önce onun konuştuğu kişilerle arkadaş ol, sonra kıza geç. Erkeklerin halı saha maçı varsa sen de git, oyun oynuyorlarsa sen de oyna. Bu sayede yakınlık derecen artar ve kıza da yakın olursun.

Önce kanka olmayacak kadar yakınlaş, arkadaş olun. Sonra teklifi bas ama güzel konuş. Denendi onaylandı

Hocam siz erkek misiniz? Başka bir mesajınızda kız olduğunuzu söylüyordunuz. Troll müsünüz?

Dostlar fazla detaylandırmamışım kusura bakmayın aceleyle konuyu açmam gerekti işim vs. vardı her neyse. Kızın sınıfında arkadaşlarım var yani tenefüslerimin neredeyse tamamı zaten orada geçiyor o konuda herhangi bir sıkıntı yok fakat ben hem utangaç hem de sessiz birisiyim kız da aynı şekilde öyle sessiz yani etrafında tek bir arkadaşı bile yok sanırım varsa bile hep takıldığı yoktur.

Kızın yanındaki sıraya otur ve "naber nasılsın?" de. Merak etme kız seni yemeyecek. Sonrasında gelecekte ne olmak istediğini sorabilirsin, derslerinin durumunu sorabilirsin, sevdiğini dersleri sorabilirsin.
Kız konuşmak istemezse Instagram'dan yaz. Oradan da engellerse boş ver artık.

Utanıyorum baya bi ya normalde onun servisine geçicektim fakat ayakta giderdim geçseydim bundan dolayı vazgeçtim ne yapsam hiç emin değilim kaybetmek de istemem onu, neyse bi çaresi bulunur elbet. İyi akşamlar çok sağolun yardımlarınız için

Troll müsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…