E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.532 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Aralık 2020 #61 Kız rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez. Ayrıca müdahale edince kızı seviyor olmuyorsun.
Otadam7sks Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 28 Aralık 2020 #62 ExecutioneR_ dedi: Kız rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Ama karışmasını istemiyorum benden önce davranırsa diye korkuyorum o yüzden engellemeye çalışıyorum.
ExecutioneR_ dedi: Kız rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Ama karışmasını istemiyorum benden önce davranırsa diye korkuyorum o yüzden engellemeye çalışıyorum.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #63 Kardeş, yapma. 12 yaşındasın girersen o yola ne dönüşü olur ne de kurtuluşu. Yol yakınken vazgeç.
yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #64 Reis dalga konusu olabilirsin ama pek yorum yapmayacağım bilgili kişileri dinle.
Otadam7sks Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 29 Aralık 2020 #65 yigitzn dedi: Reis dalga konusu olabilirsin ama pek yorum yapmayacağım bilgili kişileri dinle. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ona bir gün çıkışta söyleyeceğim. ExecutioneR_ dedi: Kız rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez. Ayrıca müdahale edince kızı seviyor olmuyorsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ne yapayım benden önce davranmasından korkuyorum.
yigitzn dedi: Reis dalga konusu olabilirsin ama pek yorum yapmayacağım bilgili kişileri dinle. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende ona bir gün çıkışta söyleyeceğim. ExecutioneR_ dedi: Kız rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez. Ayrıca müdahale edince kızı seviyor olmuyorsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ne yapayım benden önce davranmasından korkuyorum.
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #66 hahahahah dedi: Aşk, beyine gelen bir mermidir. Genişletmek için tıkla... Bu ne demek peki?
Otadam7sks Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 5 Temmuz 2023 #67 Arkadaşlar gülmeyin bu konuyu 6.sınıftayken açtım şimdi liseye gidiyorum, bu aklıma geldikçe kendimi yerden yere vurasım geliyor. hesaba şimdi giriş yaptım şifresini unutmuştum.
Arkadaşlar gülmeyin bu konuyu 6.sınıftayken açtım şimdi liseye gidiyorum, bu aklıma geldikçe kendimi yerden yere vurasım geliyor. hesaba şimdi giriş yaptım şifresini unutmuştum.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #68 Otadam7sks dedi: Arkadaşlar gülmeyin bu konuyu 6.sınıftayken açtım şimdi liseye gidiyorum, bu aklıma geldikçe kendimi yerden yere vurasım geliyor. hesaba şimdi giriş yaptım şifresini unutmuştum Genişletmek için tıkla... Takmayın hocam hepimiz zamanında yaptık böyle şeyler.
Otadam7sks dedi: Arkadaşlar gülmeyin bu konuyu 6.sınıftayken açtım şimdi liseye gidiyorum, bu aklıma geldikçe kendimi yerden yere vurasım geliyor. hesaba şimdi giriş yaptım şifresini unutmuştum Genişletmek için tıkla... Takmayın hocam hepimiz zamanında yaptık böyle şeyler.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.577 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #69 Otadam7sks dedi: Arkadaşlar gülmeyin bu konuyu 6.sınıftayken açtım şimdi liseye gidiyorum, bu aklıma geldikçe kendimi yerden yere vurasım geliyor. hesaba şimdi giriş yaptım şifresini unutmuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam olur öyle şeyler kafaya takma aradan 3 yıl geçmiş zaten. Her erkek yaşamıştır küçük yaşta kıza açılmak istemeyi.
Otadam7sks dedi: Arkadaşlar gülmeyin bu konuyu 6.sınıftayken açtım şimdi liseye gidiyorum, bu aklıma geldikçe kendimi yerden yere vurasım geliyor. hesaba şimdi giriş yaptım şifresini unutmuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam olur öyle şeyler kafaya takma aradan 3 yıl geçmiş zaten. Her erkek yaşamıştır küçük yaşta kıza açılmak istemeyi.
Otadam7sks Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 5 Temmuz 2023 #70 Erenbeys61 dedi: Hocam olur öyle şeyler kafaya takma aradan 3 yıl geçmiş zaten. Her erkek yaşamıştır küçük yaşta kıza açılmak istemeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam utandığım şey aşık olmam değil bunu o zaman ki minik aklımla siteye atmam .
Erenbeys61 dedi: Hocam olur öyle şeyler kafaya takma aradan 3 yıl geçmiş zaten. Her erkek yaşamıştır küçük yaşta kıza açılmak istemeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam utandığım şey aşık olmam değil bunu o zaman ki minik aklımla siteye atmam .