Hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim?

Ne yapmalıyım peki hocam?

Güncelleme getiriyorum konuya. Bu iş olmayacak arkadaşlar...

Son düzenleme:
Hocam kızla zoraki konuşuyoruz. Sevmiyor beni.
Kötü olmuş :/ Bu yüzden böyle şeylerde acele etmemek lazım, birisine hemen flört, sevgili ya da hoşlanılan kız olarak bakılması çok yanlış. Hayatına birilerini almak için acele etme, hayatına girecek kişi zamanı geldiğinde hayatının akışına dahil olacaktır zaten.
Aynı düşüncedeyim dostum.

Maalesef hocam...

Konuya tekrar güncelleme getireyim: Kızla konuşmayı tamamen kestim.

Son düzenleme:
Yazmamalısın bence. Unutmak zor olabilir ama hayatından çıkarmak istiyorsan unutmalısın, unutmasan bile ona mesaj atmadan/onunla konuşmadan yaşamaya alışmalısın.
Hocam kızı seviyorum ama. Kimsem yok onun dışında. DM kutum bomboş.

Hocam kızı seviyorum ama. Kimsem yok onun dışında. DM kutum bomboş.
Dostum o zaman sana tavsiyem sosyal hayatta biraz daha aktif olman; herhangi bir spora, dil kursuna veya herhangi bir aktiviteye katılabilirsin, gönüllü yapılan işler oluyor onlara katılabilirsin. Gideceğin yerde insanlarla tanışmaktan çekinme ve insanlara karşı önyargılı olma, bu sayede orada insanlarla tanışırsın. Sırf DM kutun dolu olsun diye uğraşma bence, DM'den arka arkaya 10 - 15 tane reels atan arkadaşların olursa DM'ye bakmaktan sıkılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…