Hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim?

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Ben 8.sınıftan beri bir kızdan hoşlanıyorum sevdiğim zamanlarda sevdiğimi söylemedim. Ne de olsa beni kabul etmez diye düşündüm 9.sınıf bitecek neredeyse, bende artık açılayım diyorum çünkü artık bıktım kalbim acıyor. Hiç arkadaşlığımız yok. Sadece sınıfta şakasına birkaç bir şey söylerdim. Konuşmaya nasıl başlayacağımı bilmiyorum.

Direk söyleme direk söylersen reddetme olasılığı %99 yavaş yavaş tanış belki masasındaki bir kitaptan aç muhabbeti belki de başka yerden ama direk açılırsan çok zor.

Direk söyleme direk söylersen reddetme olasılığı %99 yavaş yavaş tanış belki masasındaki bir kitaptan aç muhabbeti belki de başka yerden ama direk açılırsan çok zor.

Hocam asıl direkt açılmazsa arkadaş için büyük bir vakit kaybı olur düşünün 2 yıldır kızı seviyor ama açıldığı zaman red yiyor alın gitti işte tüm emekleriniz ve yıllarınız o yüzden direkt açılmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Şimdi reddeden ileride de reddeder zaten.

Gidip direkt söyleyin, kaybedeceğiniz bir şey yok. Belki sosyal medyasını isteyip oradan söyleyebilirsiniz isterseniz.
Arkadaşlar, sevgililik dediğimiz şey iki insanın mükemmel anlaşıp beraber mutlu hissettiği anlardır, o çocuk o kıza açıldı, kız kabul etti desen, yine ilişki max 2 hafta sürer, çünkü tanımıyorlar birbirlerini, ben bir süre arkadaş olman tarafıyım.

Kızla sohbetin olmadan açılırsan red yersin, kızı bir tanı, biraz sohbet et ondan sonra söylersin ondan hoşlandığını

Hocam burada yapabileceğin en iyi şey bence önce flört etmeye tanımaya yanaşmaktır şimdi kızın seni çok az tanıdığını farz ediyorum buna istinaden şu an kıza açılırsan çok yüksek ihtimal tanımadığı için red yiyeceksin o yüzden önce flörtöz yaklaş kızla sohbet muhabbet et gerçek hayatta veya sosyal medyada yani bir şekil belli et niyetini ki kız seni arkadaştan saymasın eğer niyetini dolaylı belli edemiyorsan kızın yanına git böyle böyle seni beğendim flört etmek yakından tanımak isterim de direk.

Burada adamın niyeti önemli gayesi kızla sevgili olmak flört etmek ise arkadaşın dediğini yapmalı bence ama acısını dindirmek bu mevzuya son vermek ise açılsın direk red yesin kalbi rahatlar en azından.

Reis gelişme olursa haber ver merak etmedim değil doğrusu

Son düzenleme:

Bu hafta ona rastlamaya çalıştım bir bahane bulup sohbet edecektim de göremedim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…