Hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim?

Arkadaşlar açıldım kıza bugün, yani bir şey söyleyemem dedi.
Ne reddetmiş, ne de onaylamış. Biraz düşünme payı ver, ek olarak yaşlarınız daha küçük. Daha faydalı meselelerle uğraşın, kendinizi çok yıpratırsınız genç halinizle yazık olur.

Ne reddetmiş, ne de onaylamış. Biraz düşünme payı ver, ek olarak yaşlarınız daha küçük. Daha faydalı meselelerle uğraşın, kendinizi çok yıpratırsınız genç halinizle yazık olur.

Reddetmiş. 3 sene boyunca kız hoşlandıysa bile sönmüştür arkadaşın özgüvensizliği yüzünden.

Kızla sohbetin olmadan açılırsan red yersin, kızı bir tanı, biraz sohbet et ondan sonra söylersin ondan hoşlandığını.

Çok yanlış düşünceler olduğunu düşünüyorum bu tarz düşüncelerin. Açılmak pişmanlıktır ve red yeme ihtimalinizi artırır. İlişki isteyen taraf kız tarafı olmalıdır. Sizin zamana bırakıp güzel zaman geçirmeye odaklanmanız gerekiyor.

Arkadaşlar bugün o kız durduk yere arkadaşıma beni istemediğini rahatsız olduğunu söylemiş. Bir geçmiş olsun alırım arkadaşlar.

Arkadaşlar bugün o kız durduk yere arkadaşıma beni istemediğini rahatsız olduğunu söylemiş. Bir geçmiş olsun alırım arkadaşlar.
Dostum yaşın ufak zaten. 18den önce aşka meşke bulaşmanızı önermem. İlla soruyorsan da sana abi tavsiyesi olarak şunları söyleyebilirim.
-Kimseye açılma ya da çıkma teklifi etme: seni tanımayan biri neden seni kabul etsin ki? Bir şekilde denk gel ve havadan sudan konuş, ufaktan niyetini belli et olacağı varsa olur. Adını dahi bilmeyen birine çıkma teklifi saçmalıktır.
-Pembe hayaller kurma: Kafanı her yastığa koyduğunda, otobüste giderken falan sürekli kızı düşünürsen, kızla yaptığın ya da yapacağın etkinlikleri düşünürsen kızı unutamazsın, daha çok bağlanırsın.

Doğru söylüyorsunuz. Eskiden aynı sınıftaydık şimdi söyledim sadece beni tanıyan birisi.

Doğru söylüyorsunuz. Eskiden aynı sınıftaydık şimdi söyledim sadece beni tanıyan birisi.
İşte seni tanıyor da ne olarak tanıyor? Bir şekilde iletişim kurarsın, sonra numara alırsın alamıyorsan insta alırsın sonra okul dışı buluşmaya çağırırsın. Bu işler böyle yürür ama sizin yaşınızda bu tarz şeyler hem zor, hem fazle etik değil. Aynı sınıfta olduğun biriyle iletişim kuramaman bir problem. Ha bir de şunu da ekleyeyim aynı sınıftan, aynı iş yerinden manita yapmayın.

İlişki isteyen taraf kız tarafı olmalı ki, o ilişki inşa edilebilsin.
Bir de aynı sınıftan/iş yerinden sevgili yapma işlerine hiç bulaşmayın derim.
Daha yaşınız küçük, yolunuz uzun yani.

Özellikle bir kıza senden hoşlanıyorum demek pek mantıklı değil zaten. Hadi kabul etse bile ne yapacaksınız ki? Önce normal şekilde sosyal medyadan veya yüz yüze konuşup konuşmanın gidişatına göre açılmak bence daha doğru. Neyse senin için de deneyim olmuş öyle bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…