Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

MakMex

Centipat
Daha fazla  
Valorant da bir kizla tanistim. Maçtayken konusuyorduk ve konusmasi falan bayağı cekici geldi, arkadaslik istegi attim. Oda kabul etti. Maç bittikten sonra beni grubuna davet etti yaninda yari Rus yari Türk bir çocuk vardi, oda bayağı kafa dengiydi. Sonra biz 6 Mac falan girdik surekli konusuyoruz falan kizdan hoslanmaya başladım. Hani bazi kizlar olur ya cok kafa dengidir, onunlayken cok eglenirsin seni bir sekilde kendine ceker, bu kizda onlardan biri. Neyse sonra kiz bana Instagram'ini verdi falan ben Valorant'dan sıkıldığım icin ciktim. 2 saat sonra falan kiza yazdim biz sohbet etmeye basladik. Hatta kiz 4 tane anlik atti falan ama sohbet 10 dakika surdu. Ben iyice asik oldum. 1 saat once kiza yazdim ancak cevap vermedi. Kizdan hoslaniyorum, nasıl acilabilirim veya ne yapmaliyim? Yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızın yüzünü bile görmeden, oturduğu yeri bilmeden aşık mı oldun? İşin zor gibi, kız belki Kars'ta yaşıyor, ne yapacaksın?

Bu yeni nesil de pek ayran gönüllü olmuş yahu. Kızı görmeden nasıl aşık oldun? Kıza sevdiğini söyleyebilirsin de uzaktan sevgili işleri yürümez, haberin olsun.

Kızdan hoşlan ama hayatının aşkı gibi davranma. Kızla takıl, oyun oynayın sana anlık atsın takılın.

O kızla sevgili olma ihtimalin varsa bile olmaman gerektiğini, kendinden bilmen lazım. Daha yeni Valorant'tan tanıştığı biriyle bu kadar güzel anlaşıyorsa, senden çok var demektir. Uzak durman gerek.

Kanka bak her ilgi veren kız sana aşık değildir. Belki senle dalga geçiyor? Nereden biliyorsun. Ayrıca sanal sevgili yapma. İleride ilişkiye gireceksin. Sanaldan mı ilişki yapacan? Akıl var mantık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…