metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Kasım 2022 #1 Her saat her dakika istemsiz olarak onu düşünmekten artık kafayı yiyeceğim. İstemiyorum uzaklaşmak istiyorum olmuyor her dakika kafamın içinde, bir türlü çıkmıyor. Aşk mıdır bilmem fakat aşk ise ne kadar kötü bir şeymiş.
Her saat her dakika istemsiz olarak onu düşünmekten artık kafayı yiyeceğim. İstemiyorum uzaklaşmak istiyorum olmuyor her dakika kafamın içinde, bir türlü çıkmıyor. Aşk mıdır bilmem fakat aşk ise ne kadar kötü bir şeymiş.
xianpw Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 666 30 Kasım 2022 #2 Bundan kurtulmak için yarın git o kızla yakınlaş bir süre sonra beynin normal insan gibi algılayacak.
Bundan kurtulmak için yarın git o kızla yakınlaş bir süre sonra beynin normal insan gibi algılayacak.
llMichaell2 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 Bende 10-11 aydır aynı durumdayım.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Kasım 2022 #4 xianpw dedi: Bundan kurtulmak için yarın git o kızla yakınlaş bir süre sonra beynin normal insan gibi algılayacak. Genişletmek için tıkla... Hmm. Her gün deniyorum hatta kızda istekli oluyor fakat ben yetişemiyorum yapamıyorum nedense yakınlaşma olayını.
xianpw dedi: Bundan kurtulmak için yarın git o kızla yakınlaş bir süre sonra beynin normal insan gibi algılayacak. Genişletmek için tıkla... Hmm. Her gün deniyorum hatta kızda istekli oluyor fakat ben yetişemiyorum yapamıyorum nedense yakınlaşma olayını.