Hoşlandığım kızla iyi geçinmek

Hocam sizi fazla rahatsız ettik hakkınızı helal edin tavsiyeler için minnettarım.

Hocam keşke erken saatlerde de cevap verebilseydiniz 150 kişi görmüş ama siz ilgilenmişsiniz çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam sizi fazla rahatsız ettik hakkınızı helal edin tavsiyeler için minnettarım.
Estağfurullah hocam. Yardımcı olmak için buradayım.

Hocam keşke erken saatlerde de cevap verebilseydiniz 150 kişi görmüş ama siz ilgilenmişsiniz çok teşekkür ederim.
Daha çok gece aktif oluyorum hocam. Gece kuşuyum. Rica ederim, ne tavsiye isterseniz veririm hocam. Yolunuz, gönlünüz açık olsun. Yazmaya devam edebilir, tavsiye isteyebilirsiniz.

Amin hocam teşekkür ederim her şey için
Hocam o kız benimle konuşurken sürekli gülümsüyor ve gözlerimin içine bakıyor.
Dikkat ediyorum başka erkeklerle konuşurken bana yaptığını yapmıyor.
Ve en fazla bana kibar davranıyor diğerlerine değil pek.
Sizce bu halis mi?
Eğer düşündüğüm şey ise sizi düğünüme beklerim
Hocam ayrıyeten reddedecekse adam gibi reddetsin.
Diyelim reddetti ama kibarca reddetsin hakaret falan ederse o zaman ayıp olur.
İnşallah öyle şey olmaz.

Son düzenleme:
Bir şey çalışıyorsa bozma diye bir laf vardır. Madem tatlı ve hoştu, bugün nasılsa o şekilde davranmaya devam et bir süre. Ani davranış değişikliklerinden kaçın. Daha iki birey olarak vakit geçirebileceğiniz yerlerde buluşmaya davet et bir süre sonra okul ortamında bu sürekli devam ederse arkadaş olarak kalır. Siz bire bir güzel vakit geçirdikçe zaten olacağına varır.

Amin hocam teşekkür ederim her şey için
Rica ederim hocam.

Hocam bu tür ciddi düşüncelere yine de pek girmeyin derim. Eğer çok ümit eder ve umut beslerseniz, sonucunda da kötü bir olay yaşanınca siz derbeder olursunuz. Oluruna bırakın bence. Olmazsa da yapacak pek bir şey yok. Sonuçta ölüm değil. Ama dediğim gibi, umarım gönlünüze göre olur.

Bir insan size karşı hakaret ederse o insanın gerçek yüzünü görmüş olursunuz hocam. Zaten hakaret ettiğini düşünürsek pek de bir sonuç beklememek gerekir. Ama olmadık şeyleri de kafada kurmamak lazım.

Hocam red yedim.
Ve alay etti.

Hocam red yedim.
Ve alay etti.
Sağlık olsun hocam. Ergen ruhluymuş demek ki. Sizin konuşmanızdan, yazmanızdan nasıl olgun bir insan olduğunuzu anlayabiliyorum. Emin olun ki sevgili olsaydınız ileride de ergen tavırlarıyla sizi bunaltacaktı, illallah edecektiniz.

Yolunuza bakın hocam. Beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkacak birisi elbet olacaktır.

Elinizden geleni yaptınız hocam
Allah’a emanet olun
Teşekkür ederim

Ergen ruhluymuş demek ki.
Birbirinize gökkuşağı üflemeyin beyler.

Ama şahsen ben karşı tarafın yerinde olsaydım ve sen anında mesaja dönseydin gözümde en cana yakın, en samimi arkadaş olurdun.
Katılıyorum. Romantik hisler beslediğiniz birisi size 1 saat sonra yazıyorsa 20 dakika sonra falan cevap verin. Hızlıca yazıyorsa sizde hızlıca yazın. Elbette bunun bir formülü yok, fikri kapmışsınızdır.

Yani bilgili birisi sana az veya çok bilgi öğretiyor ve sen bir raddeden sonra sıkılıyorsun
Kız bilgi öğrenmek isterse öğretmeni ile konuşur. En masum görünen kız en kötü çocuk seven kız çıkar, feminen enerjinin karşılığını araması. 2 sene önce senin kafa yapında olduğum için ve anılarım canlandığı için kendimi tutamadan agresif yazarsam kusura bakma.

Klasik T.C. kızı.
T.C. kızlarının çoğu sorunlu değil.

Hocam ayrıyeten benim tarih müzik ve az biraz felsefe ye ilgim var ama en çok tarih konusunda bilgiliyim.
Sizce bu özelliğimi nasıl kullanmalıyım.
Bu konulara özel ilgisi olan kızı biraz zor bulursun. Bulsan bile çok bu konuları abartı miktarda konuşmamalısın.

Bakış açım dikkatini çektiyse erkekadam sitesine git. 16-18 yaşından küçüksen girme. İlla gireceksen bile her zaman gri alanda kal, o yazılanların 20+ yaş için yazıldığını bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…