Arkadaşlar dershanede yan sınıfta hoşlandığım bir kız var. Teneffüslerde sürekli koridorlarda takılıyorum arada kız oradan geçiyor ve bakışıyoruz. Geçen gün adını bulup Instagram'dan takip isteği attım kabul edip geri döndü. Onun dışında bir şey yapmadım. Şimdi bu kıza Instagram'dan mı yoksa yüz yüze mi gidip tanışmalıyım? Ayrıca konuşmayı nasıl yapmalıyım?
Arkadaşlar dershanede yan sınıfta hoşlandığım bir kız var. Teneffüslerde sürekli koridorlarda takılıyorum arada kız oradan geçiyor ve bakışıyoruz. Geçen gün adını bulup Instagram'dan takip isteği attım kabul edip geri döndü. Onun dışında bir şey yapmadım. Şimdi bu kıza Instagram'dan mı yoksa yüz yüze mi gidip tanışmalıyım? Ayrıca konuşmayı nasıl yapmalıyım?
Instagram'dan nazikçe ve dikkatli cümlelerle muhabbet açmayı dene 1-2 gün öyle sürdür eğer baktın senle konuşmaktan zevk alıyorsa dershanede yanına gider konuşmayı denersin.
Koridordayken yanına gec naber diye basla, adını sor diyecegim de hata yapıp adından instasını bulmussun bile. İnstadan konusursan yüzyüze konusacak bir seyin kalmaz. 2 mesaj at onları da gec at ve tüm konusmaları yüzyüze konusmana sakla.
Kendini tanıt aynı dershanede olduğunu söyle hobilerini sor ama hep instagrama saklama yüz yüze konuşursan daha etkili olur 2-3 gün muhabbet etmeyi dene baktın olmuyor devam etme zaten 11 12. sınıf gibisin çok girme bu işlere(olumlu cevap almazsan eğer)
Ben yakın arkadaş olarak konuştuğum kişileri onu diyorum hiç itiraz eden olmadı bazen işliyor birader diyorum örnek olarak ama konu sahibi arkadaş birbirinizi tanımadan öyle demeyin.