Hoşlanılan kıza nasıl açılınır?

781612

Centipat
Arkadaşlar, merhaba. Üniversitede bir yılı geride bıraktım ancak lisede hoşlandığım ve açılmadığım kızı tekrar görünce heyecanlandım. Onu unutamadığımı düşünüyorum. Bu zamana kadar hep otomobillerle ilgili konularda yer aldım ama bugün sizden yardım istiyorum. Psikolojik olarak kendimi garip hissediyorum, onu tekrar görünce bir haftada bu kadar değiştim. Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir iletişiminiz var mı şu anda?
Hayır aslında kısaca özetlemek gerekirse ben 11 deydim o 10 daydı araya pandemi girdi vs ben okulu değiştirdim ama o zaman sürekli onu düşünüyordum ortak arkadaş vs de bulamadım Instagram vs de yoktu geçende tesadüfen Instagram hesabına denk geldim yeni açmıştı onu görünce kendimi garip hissetmeye başladım kafam çok karıştı aslında onu unutmuştum psikolojik olarak kendimi iyi hissediyordum ama şimdi kafam darmadağın oldu o hesabını görünce istek attım bekletti bende geri çektim öyle kaldı

@781612 Keşke geri çekmeseydiniz. İletişimsiz olmaz. Bence tekrar atın.
Bilerek kabul etmedi gibi geldi bana belkide beni çok az tanıdığı için ya da hep unuttuğu içindir. Çünkü takipçi ve takip sayısı artıyordu yine takip atsam mı bilemiyorum mesaj atsam ne yazicam çok karmaşık bir durum

Sizi bilerek kabul etmedi ise o zaman sıkıntı işte.
Bir kaç içinde tekrar istek atacağım kabul ederse ona göre devam ederim. Etmesse bir kere unuttum bir kere daha unuturum işin garibi üniversite vs işini halletik karşıma iyi biri çıksın seveceğim diyordum tekrar ona rastlamak garip hissetirdi

Hala içinizde ukte var. İçinizde kalmasın açılın kıza gitsin. En fazla ne olabilir ki. Yapmadığın şeylerin pişmanlıkları daha kötü. Bu arada direkt açılma bir Instagram'dan sor belki sevgilisi vardır, 2,3 buluşun kahve ısmarla sonra açılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…