Hoşlanılan kıza nasıl yaklaşılmalı?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Normalde birine karşı yaşadığım şey en fazla hoşlantı ya da takıntı olur ve bunu anlarım. Fakat ilk defa yüzünü gördüğümde bile heyecanlandığım biri oldu ama kız imkansız gibi.

1- Çevrede herkese yürüyor imajım var ki zamanında kızın bir arkadaşıyla konuşmuştuk biraz ama anlaşamamıştık illaki arkadaş çevresinde adım geçmiştir. Ama maalesef başka biriyle geçti.

2- Kız zeki, çalışkan, güzel, zengin, sosyal, dışarı çıkıyorlar clublar falan, yurt dışına çıkıyor vs. ne istiyorsanız var. Bunun yanında bayağı iyi bir bende buna karşılık hiçbir şey yok. Aynı sınıftayız neredeyse sınıfta kalacağım o derece. Önceden fiziğim iyiydi. Son dönemde ciddi manada 25-30 kilo falan aldım o da kalmadı. Kısaca öküz gibi oldum.

Normalde bunu burada sormam ama ciddi soruyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Benim aklıma gelen tek şey kendim için çalışıp en azından daha düzgün bir fizikle, daha öz güvenli şekilde kızla yakınlaşmak. Olmazsa da önüme bakayım diyorum ama kızın arkadaşlarıyla fotosunu gördüm kalbim çıktı sanki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…