Hoşlanılan kızı unutmak için ne yapılabilir?

BJKDelisi

Hectopat
Daha fazla  
Hoşlandığım kız ile aram çok iyiydi, bana baktığında gülümsüyordu, şaka falan yapıyordu ancak hoşlandığımı anladıktan sonra bana soğuk ve itici davranmaya başladı, beni takipten de çıkarmış, şu an sevgilisi de yok, benden para istediğinde para da veriyordum ancak borcunu ödemiyordu, kız beni kendi çıkarları için kullanmış gibi hissediyorum, bu yüzden kızdan artık hoşlanmıyorum fakat kızı aklımdan çıkaramıyorum, unutmak için ne yapabilirim?

Kolay kolay unutamazsın, kendimden biliyorum. Ya düşüncelerini tam tersi yönde değiştirecek ya da başka şeylerle unutana kadar uğraşacaksın, denendi ve onaylandı. :D

Kolay kolay unutamazsın, kendimden biliyorum. Ya düşüncelerini tam tersi yönde değiştirecek ya da başka şeylerle unutana kadar uğraşacaksın, denendi ve onaylandı. :D

Kendine saygısı olup, bir şekilde unutmak isteyen unutur. Siz sadece acı çekmekten zevk alıyorsunuz ve bu durumda da kendinize yazık ediyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana alkol falan almayın ama kitap okuyun, yürüyüş yapın, müzik dinleyin bunlar genelde çözüm olarak işe yarar. Tabi böyle damar şarkılar dinlemeyin unutucam derken bir bakarsınız daha da bağlamışsınız.

Bir şey yapmana gerek yok 1 bilemedin 2 haftaya unutursun.

Ve evet kız seni kendi çıkarları için kullanmış bir nevi.

Şunu fark ettim kız gördüğü tüm erkekleri böyle kullanıyor erkeklerin koluna girmeye çalışıp sigara, para istemeler falan kızın niyeti iyi değil.

Kızı artık sevmiyorum zaten ama dış görünüşü, güzelliği aklımdan çıkamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana alkol falan almayın ama kitap okuyun, yürüyüş yapın, müzik dinleyin bunlar genelde çözüm olarak işe yarar. Tabii böyle damar şarkılar dinlemeyin unutucam derken bir bakarsınız daha da bağlamışsınız.

Dostum dediklerini yapıyorum kız aklımdan çıkmıyor bir türlü.

Aklımdan çıksa keşke 😣

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı