Hoşlanılan kızla nasıl bir yol izlenmeli?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar merhaba. Konu açmıştım bir kızdan hoşlanıyorum diye. Dün sabah istek attım atar atmaz da kabul etti ve geri takip yaptı. Ben de storysine yanıt vererek bayağı bir konuştuk falan. Sanırım beni arkadaşı olarak görüyor ama ben kızdan hoşlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor bu konu da? Sevgilisi var mı emin değilim ama bu konuda ağzından laf alamadım. Şakasına sevgiliyle ilgili bir soru sordum bu seni niye bu kadar ilgilendiriyor dedi ve güldü. Sevgilisi olsa mesajlarıma anında bakmaz diye düşünüyorum.

Kendini ezdirme kız milletine kendini geliştir bakımlı ol spor yap vs daha iyileri senin ayağına gelir.

Kendini ezdirme kız milletine kendini geliştir bakımlı ol spor yap vs daha iyileri senin ayağına gelir.
Kendimi ezdirmiyorum ki hocam kibar davranıyorum sadece.Yazmayi unuttum da bugün dershaneye gitti şarjım 1 diyerek konuşma kesildi acaba benden soğudu mu?

Kendimi ezdirmiyorum ki hocam kibar davranıyorum sadece. Yazmayi unuttum da bugün dershaneye gitti şarjım 1 diyerek konuşma kesildi acaba benden soğudu mu?

En iyi tavsiyeleri verenler en büyük hataları yapanlardır. Kıza yazma bir daha kendini ağırdan sat cidden inandın mı sarjının 1 olduğuna.

Hocam hoşlandığım birisini vardı iş yerinde direkt karşısına geçip söyledim bence pek uzatmadan düşüncelerini söyle kabul ederse eder etmezse kafaya takılacak şeyler değil pek.

Hocam hoşlandığım birisini vardı iş yerinde direkt karşısına geçip söyledim bence pek uzatmadan düşüncelerini söyle kabul ederse eder etmezse kafaya takılacak şeyler değil pek.
Arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum hocam söylemek benim de aklımdan geçiyor ama yazdıklarına göre arkadaşı olarak görüyor.

En iyi tavsiyeleri verenler en büyük hataları yapanlardır. Kıza yazma bir daha kendini ağırdan sat cidden inandın mı sarjının 1 olduğuna.
İnanmadım hocam zaten.Daha fazla da ustelemedim iyice soğumasın diye.

Sevdiğim bir kız vardı bir süre konuşmuştuk ne zaman sevgilin var mı diye sorsam yok diyordu ama sonrasında öğrendiğim kadarıylan varmış ve bunu uzun bir süre sakladı.

Hiçbir kız sevgilim var demez lafı bir şekilde dolandırıp ağzında bakla yapar bence bir süre daha arkadaş olarak takıl.

Yanlış bir düşünce, bozulsun anasını satayım bu zamana kadar hayatında yoktu o kız. Çok yüceltmeyin kafanızda kurarsınız böyle, hareketlerinizle belirtin ya da söyleyin. Aşık oldum sırılsıklam şeklinde değil de ben böyle düşünüyorum belki biraz vakit geçirebiliriz anlaşırız gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…