O zaman Ağustos sonu gelince açıl kiza da sana tavırlarından ya bir yer alternatifi varmış veya da çok da iliski umru değilmis gibi davranıyor duygularını gizliyorsa bilemem.
O zaman ağustos sonu gelince açıl kiza da sana tavırlarından ya bir yer alternatifi varmış veya da çok da iliski umru değil mis gibi davranıyor duygularını gizliyorsa bilemem.
Özgüvensizlik falan değil. Yüzüne karşı sana "Seni istemiyorum, çirkinsin" demesiyle reddetmesi aynı şey. Bu hakarete maruz kalırsam bir daha o kişiyle görüşmem.
Özgüvensizlik falan değil. Yüzüne karşı sana "seni istemiyorum, çirkinsin" demesiyle reddetmesi aynı şey. Bu hakarete maruz kalırsam bir daha o kişiyle görüşmem.
Özgüvensizlik falan değil. Yüzüne karşı sana "Seni istemiyorum, çirkinsin" demesiyle reddetmesi aynı şey. Bu hakarete maruz kalırsam bir daha o kişiyle görüşmem.
Bana niyeyse reddedilme travması olan biriymiş gibime geliyorsun.İliski herkes istemek zorunda değil o an kariyer kasıyor olabilir hayatı yoğun olabilir.Bunun dışı karakterini beğenmiyor da olabilir erkeksen abaza isen şansın çok az kızsan yapışkan olursan seni hiç bir erkek istemez.Bunun da sebebi şu abaza bir erkek zayıf olduğu için yapışkan bir kızla gezersen çocuğunun kimden olduğu belirsiz olduğu için.